Hekimoğlu Dizisine Bu Hafta Bomba Bir İsim Konuk Oluyor!

Hekimoğlu Dizisine Bu Hafta Bomba Bir İsim Konuk Oluyor!
Kanal D'nin başarılı dizisi Hekimoğlu bu akşam 4. bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümüne usta oyuncu Filiz Ahmet konuk oluyor. İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve 4. Bölümüyle bu akşam ekrana gelecek Hekimoğlu Dizisi yine seyirciyi ekrana kilitleyecek. Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı ve House M.D. dizisinden uyarlanan Hekimoğlu Dizisi’nde başladığı günden itibaren yükselen bir reyting grafiği görülüyor. Her bölüm bir ya da daha fazla konuk oyuncunun rol aldığı dizi bu hafta yayınlanacak bölümünde de yine bir konuk oyuncu rol alacak. Diziye Şizofreni hastası karakteriyle konuk oyuncu olarak katılan ve Doktor Ateş Hekimoğlu’nun hastası olacak oyuncu güzel ve başarılı oyuncu Filiz Ahmet. İşte detaylar!

Hekimoğlu Dizisi’nde Bir Şizofreni Hastası!

Hekimoğlu Dizisi bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20.00’da ekrana gelecek. Dizi başladığı günden itibaren ilgiyle takip ediliyor. Timuçin Esen’in Doktor Ateş Hekimoğlu karakterini canlandırdığı dizide Ateş Hekimoğlu hastalıkların teşhisi ve tedavi yöntemini bulmak için ekibiyle birlikte çalışıyor ve bir dedektif gibi hastalığın izini sürerek teşhis koyuyor ve tedavi yöntemini belirliyor. Bu akşam yayınlanacak bölümde yine Ateş Hekimoğlu’na özel bir hasta geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Gülay ve oğlu Keremin hikayesi anlatılacak ve Ateş Hekimoğlu’nu şaşırtacak gelişmeler yaşanacak. Ateş Hekimoğlu’na hayran olan ve onun için şiirler yazan şizofreni hastası karakterin operasyonu oldukça risklidir. Ancak Hekimoğlu bu riski alır ve hastanenin yöneticisi Dr. İpekten gizli bir şekilde bu işe girer. Güzel oyuncu Filiz Ahmet’in canlandıracağı Şizofreni hastası Gülay karakteri daha şimdiden seyirciler için merak edilmeye başlandı.

Filiz Ahmet Kimdir?

15 Nisan 1981 yılında Yugoslavya’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu Güzel Sanatlar Akademisi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Filiz Ahmet 2007 – 2009 yılları arasında rol aldığı Elveda Rumeli Dizisi ile seyircinin beğendiği oyuncular arasında yer almıştır. Oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Kadın İşi: Banka soygunu, Muhteşem Yüzyıl, Balkan Düğünü, Başka Semtin Çocukları, Aşk Tutulması, Gazel, Elveda Rumeli, Kırık Kanatlar, Yunus Emre, Beyaz Çingene, Asiye Nasıl Kurtuldu, Elif ana, Deli İbrahim, Aman Karım Duymasın.

21-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar