Mutfağım Şahane Programı Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanacak?

Mutfağım Şahane Programı Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanacak?
Ekrandaki yemek programlarına bir yenisi ekleniyor. Kanal 7'de izleyiciyle buluşacak Ayvaz Şef'le Mutfağım Şahane programı hafta içi her gün yayınlanacak. Detaylar haberimizde!

Ekranlar bir zamanlar evlilik programlarıyla dolup taşıyordu. Her kanal çöpçatanlığa soyunup insanlar için en uygun adayı bulmaya çalışıyor ve bu çiftleri evlendirmek için türlü yollara başvuruyorlardı. Ancak bu emelleri yasalarca engellenince kendilerine yeni bir alan bulmaları gecikmedi. Zaten var olan yemek programlarının türlü versiyonları ve türlü şekilleri ortaya çıkmaya başladı. Stüdyoda yapılanı, evlere gideni, yarıştıranı, bilgilendireni, sanatçılısı vatandaşlısı her kanalda yer almaya başladı. Bolca olan yemek programlarına şimdilerde biri daha eklenmek üzere. Kanal 7 ekranlarında 27 Ocak Pazartesi başlayacak programın adı Ayvaz Şefle Mutfağım Şahane… İşte detaylar!

Ayvaz Şefle Mutfağım Şahane Başlıyor!

Her kanalda yer alan yemek programlarına Kanal 7’de katılıyor. Oyuncu Derya Şen ve ünlü Şef Ayvaz Akbacak’ın birlikte hazırlayacağı Ayvaz Şefle Mutfağım Şahane Kanal 7 ekranlarında 27 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Hafta içi her gün 12.45’te izleyici ile buluşacak olan program canlı olarak ekranlara gelecek. Ünlü ve usta şef Ayvaz Akbacak’ın program da yemek tariflerinin yanında izleyicilerine mutfakla ilgili pratik ve işe yarar bilgilerde vermeyi planlıyor. Derya Şen’in de sunumuyla ekrana gelecek programda iki başarılı insan el ele vererek seyirciye eğlenceli dakikalar yaşatmayı planlıyorlar. Sunucu Derya Şen programla ilgili düşüncelerini dile getirirken “Çocukluğumdan beri hep mutfağı sevdim. En büyük hayallerimden biri yemek programı yapmaktı. Bu program da sunuculuğun yanı sıra Ayvaz Şef’in yardımcılığını yapacağım. Tüm hünerlerimi izleyicilerimizle paylaşacağım için çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Ayvaz Akbacak Kimdir?

Ünlü Şef Ayvaz Akbacak 1979 yılında Tokat’ta dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğreniminden sonra İstanbul’a gelen Akbacak İstanbul’da girmiş olduğu yiyecek ve içecek sektöründe yemek yapmayı daha çok severek bu alanda ilerlemeye başlamıştır. Yabancı şeflerden özel eğitimler alan Akbacak birçok ünlü otel ve restoranın yöneticiliğini yapmıştır. Usta Şef Ayvaz Akbacak dünyanın en iyi şeflerinin yarıştığı “İKA” olimpiyatlarında dünya 3.’sü ve 4.’sü olmuştur. Usta Şef pek çok yerde çalıştıktan sonra şimdilerde Kanal 7’de başlayacak Ayvaz Şefle Mutfağım Şahane adlı program da deneyim ve birikimlerini izleyici ile paylaşacaktır.

20-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar