Gel Dese Aşk dizisine bir bomba isim daha dahil oldu!

Gel Dese Aşk dizisine bir bomba isim daha dahil oldu!
İddialı yapımlardan biri olmaya aday Gel Dese Aşk dizisine sürpriz bir isim daha katıldı. Bakın, Gel Dese Aşk dizisinin kadrosuna kim dahil oldu?

Dizi dünyasındaki hareketlilik devam ederken yeni başlayacak diziler ise hazırlıklarına devam ediyor. Bir Osman Sınav yapımı olan Gel Dese Aşk dizisi de Kanal D ekranlarında yayınlanacak. İddialı bir yapım olmaya aday Gel Dese Aşk dizisinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Başrolde Erkan Petekkaya gibi güçlü bir ismin yer alacağı dizinin kadrosuna Aslıhan Malbora da dahil oldu.

Gel Dese Aşk oyuncu kadrosunda kimler var?

Yapımcılığını Sinegraf'ın üstlendiği Gel Dese Aşk dizisi sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. Hazırlıkları süren dizinin oyuncu kadrosunda, Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, Öykü Gürman, Uğur Çavuşoğlu, Selim Gürata, İlayda Çevik, Aslıhan Malbora gibi ünlü isimler var. Yönetmen koltuğunda Murat Onbul ile Aslı Kahraman'ın oturduğu Gel Dese Aşk'ta farklı ve eğlenceli bir aşk hikayesi anlatılacak. Süper baba, Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat, Sen Anlat Karadeniz gibi bir çok başarılı projeye imza atan Osman Sınav, iddialı bir diziyle daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gel Dese Aşk'ın konusu nedir?

Osman Sınav'ın imzasını taşıyan Gel Dese Aşk Kanal D ekranlarında yayınlanacak fakat yayın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Hayatın içinden fakat ekranlarda görmeye pek alışkın olmadığımız bir aşk hikayesinin anlatılacağı dizi şimdiden çok merak edilmeye başlandı.  Osman Sınav'ın açıklamalarına göre,  Gel Dese Aşk dizisinde, 40 yaşın üzerinde, evli, çocuk sahibi, oldukça zengin iş insanının, gönlünü genç bir kıza kaptırmasından sonra içine düştüğü ikilemi anlatacak.

Aslıhan Malbora kimdir?

Başarılı bir oyuncu castına da sahip olan dizinin kadrosuna dahil olan Aslıhan Malbora'yı gelin yakından tanıyalım. Genç ve güzel oyuncu Aslıhan Malbora, 1 Mart 1995 Afyonkarahisar doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği Bölümü’nde eğitimine devam eden Malbora oyunculuğa yöneldi. 1,63 m boyunda, 52 kilo olan Aslıhan Malbora, Akademi 35.5 Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Atv'de yayınlanan Seven Ne Yapmaz, Fox Tv'de yayınlanan Her Yerde Sen dizilerinde de yer alan Malbora, son olarak Kanal D'de yayınlancak Gel Dese Aşk dizisinde rol almaya hazırlanıyor.

22-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar