Hekimoğlu Dr. Zeynep Can (Damla Colbay) Kimdir?

Hekimoğlu Dr. Zeynep Can (Damla Colbay) Kimdir?
Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranlarındaki serüvenine 17 Aralık Salı günü başlıyor. Dr. House’un Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinde Dr. Zeynep Can (Damla Colbay) Kimdir?

Uyarlama bir dizi olarak dizi sektöründe yerini alan Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranlarındaki serüvenine 17 Aralık Salı günü başlıyor. Dr. House’un Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu dizisi ve oyuncuları merak konusu oluyor. Çok yakında başlayacak olan Hekimoğlu dizisinde Dr. Zeynep Can (Damla Colbay) Kimdir, Hekimoğlu’nun konusu nedir, haberimizi okuyalım. Şimdi detaylar…

Hekimoğlu Dr. Zeynep Can (Damla Colbay) Kimdir?

Kanal D’nin yapımcı Karga Seven Pictures’e hazırlattığı Hekimoğlu dizisi bir uyarlama dizisi. Mucize Doktor’un gösterdiği başarıya rakip olarak 17 Aralık Salı günü ekrana geliyor. Dr. House’nin uyarlaması olan Hekimoğlu dizisi ve görev yapan oyuncuları merak ediliyor. İşinde çok başarılı olan Hekimoğlu Hastanesi’nin sempatik doktoru Dr. Zeynep Can sevimli kişiliğiyle en çok merak edilenler arasında.

Timuçin Esen’in Ateş Hekimoğlu karakteriyle başrolde olduğu Hekimoğlu dizisi genç kadrosuyla dikkat çekiyor. Hekimoğlu hastanesinin neşe kaynağı Doktor Zeynep karakterini Damla Colbay canlandıracak. Son olarak “Zengin ve Yoksul” dizisinde Aysel rolüyle dikkat çeken genç oyuncunun Hekimoğlu dizisiyle tanışması kaderin bir cilvesi olsa gerek. Üniversitenin stajerlik programı dolayısıyla İstanbul’a gelen Colbay, yapımcılarla karşılaşarak bir anda diziye dahil oldu. Hekimoğlu Hastanesinin neşe kaynağı olan Dr. Zeynep Can’ı oynayacak olan Damla Colbay’a canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz.

Damla Colbay Kimdir?

1993 İzmir doğumlu Damla Colbay, ortaokul ve lise tahsilini tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümünü bitirdi. İlk olarak “Kara Para Aşk” adlı dizi ile kamera karşısına geçen genç oyuncu, “Hayat Mucizelere Gebe” adlı dizisiyle parladı. Bu dizideki İnci karakteriyle hayran kitlesi oluşturan Damla Colbay, sonrasında görev aldığı “İçerde” dizisiyle ismin pekiştirdi. Atv’nin geçtiğimiz sezon ekranlara gelen “Zengin ve Yoksul” dizisinde Aysel karakteri ile hayran kitlesini artıran Colbay, Hekimoğlu dizisinde sempatik bir doktoru canlandıracak.

Hekimoğlu dizisi konusu nedir?

Karga Seven Pictures yapımı dizi, bir huysuz doktor tiplemesini konu ediniyor. Hülya Gezer’in yönettiği Hekimoğlu dizisi Med Yapım imzası taşıyor. Ateş Hekimoğlu nefroloji ve enfeksiyon hastalıkları branşında ünlü bir doktordur. Huysuz, geçimsiz hatta asosyal bir tip olan doktor, zekâsıyla kendine saygı gösterilmesini sağlamaktadır. Hem otorite karşıtı hem de sorun giderici bir kurtarıcı olarak hastanede önemli bir görev üstlenir. Dr. Zeynep Can ise sıcakkkanlı ve sempatik kişiliğiyle Ateş Doktorun açığını gidermeye çalışacak.

Bu sezon uyarlama dizilerde artış var. Fox Tv’deki Mucize Doktor’un yakaldığı reytingleri Kanal D yapımı Hekimoğlu dizisi de ryakalrsa ekranlarda daha çok uyarlama dizisi görebiliriz. Keyifli seyirler.

14-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar