İzlemeye doyamayacağınız 2019 yılının en iyi Netflix Dizileri

İzlemeye doyamayacağınız 2019 yılının en iyi Netflix Dizileri
Dijital platform olan Netflixte izlemeye doyamayacağınız en iyi dizilerden bir kesit sunalım. Bu dizilerden bazıları sona ererken bazıları önümüzdeki yıl da devam edecek.

Acısıyla tatlısıyla koca bir yılı geride bırakıyoruz. 2019 yılı tam bir dizi yılı oldu diyebiliriz. Nerdeyse dizisi olmayan tv kanalı yok. Hatta internetten yayın yapan dijital platformlar bile dizi yayınlıyor. İşte bunlardan biri ve en önde olan Netflix’te izlemeyece doyamayacağınız 2019 yılının en iyi dizilerinden bir kesit sunalım. Bu dizilerden bazıları sona ererken bazıları önümüzdeki yıl da devam edecek. Şimdi detaylar

İzlemeye doyamayacağınız 2019 yılının en iyi Netflix Dizileri

Birkaç yıl önce sessiz sedasız hayatımıza giren dijital yayın organı Netflix özellikle 2019 yılında atağa kalktı. Dünya çapında yaygınlaşan Netflix 2019 yılında 20’den fazla dizi yayınladı. Gerek telefonla, tabletle gerekse bilgisayarlarımızda izlediğimiz bu dizilerle güldük, eğlendik bazen de duygulandık. Ülkemizin en önde gelen dijital yayın organı olan canlitv platformu olarak bu dizilerden en çok beğenilenleri bir liste halinde hazırladık.

1. Unbelievable

Bu yıl yayına giren Unbelievable, evine giren biri tarafından tecavüze uğrayan kimsesiz bir kadını anlatıyor. Polisin sorduğu şüpheli sorular, genç kadının psikolojik baskıyla verdiği cevaplar olayı karmaşık hale getiriyor. Heyecanla izleyeceğiniz Unbelievable’de Kaitlyn Dever, Toni Collette ve Merritt Wever yer alıyor.

2. The Society

Her ne kadar gençlik dizisi olsa da sürükleyici dramasıyla hayli ilginç bir hikaye. Bir gezi için kasabadan ayrılan lise öğrencileri, geri döndükleri kasabanın boşaldığını görüyorlar. Kasabada bir başlarına kalan gençler yeni toplum kuralları belirleyerek hayatta kalmaya çalışıyorlar. Kathryn Newton, Alex Fitzalan, Sean Berdy, Toby Wallace ve Kristine Frøseth gibi genç oyuncular usta işi bir dizi çıkartıyorlar.

3. Russian Doll

Bu yılın en çarpıcı dizisi diyebiliriz. New York’ta sıradan bir partiden çıktıktan sonra ölen Nadia, ertesi sabah hiçbir şey olmamış gibi uyanır. Kısır döngüye giren ve her gün aynı şeyleri yaşayan Nadia ölmemenin yollarını arar. Gizemi çözecek kişi ise torbacı Wardog’tur ve onun peşine düşer.

4. When They See Us

ABD tarihinin en utanç verici olayı sayılan Central Park Jogger davasını anlatan dizi bizde yayınlanan Fatmagül’ün suçu ne? Dizisini andırıyor. 8 kişinin tecavüzüne uğrayan bir kadın ve suçlanan 5 siyasi gencin stres dolu mücadelesi. Jharrel Jerome, Asante Blackk, Felicity Huffman, Freddy Miyares ve Vera Farmiga başrolde oynuyor.

5.Dead to Me

Garip bir espri anlayışıyla hazırlanan Dead to Me dizisi, kocası cinayete kurban giden Jen adındaki genç kadının eksantrik biri olan Judy ile tanışmasıyla tuhaflaşan hayatını anlatıyor. Dizinin başrolünde ise Christina Applegate yer alıyor.

6. Living With Yourself

İlginç bir hikaye izlemek istiyorsanız kaçırmamanız gereken bir dizi. Kariyeri ve evliliği kötü giden Miles’ın arkadaşının tavsiyesiyle bir spa’ya gider. Buraya kadar her şey normal. İşte ne olduysa bundan sonra olur ve Miles’in hayatı tepetaklak olur. Başrolünde ise Paul Rudd ve Aisling Bea yer alıyor.

7. Mytho

Tipik bir Fransız dizisi. Her şeyi kötü giden ve ailesinden de destek göremeyen bir kadın, büyük bir yalan söyler. Yalanın ardındaki nedenler, çocukları ve eşinin davranışları hikayeye farklı bir derinlik

8. The Politician

Sıra dışı bir dizi izlemek isteyenler için önereceğimiz bir dizi. Zengin bir aile, küçük yaştan beri ABD başkanı olacağına inanan evlatlık oğullarına destek olmak için Öğrenci Birliği Başkanlığına aday gösterirler. Dizi bu sezon başaldı ancak her sezonda farklı bir politik yarışa yer verilecek. Dizinin başrollerinde Ben Platt, Gwyneth Paltrow ve Jessica Lange yer alıyor.

9. After Life

Tartışılan bir dizi. Bazıları inanılmaz bir keyif alırken bazıalrı sıkılıyor. Eşinin ölümünden sonra hayatta kalma mücadelesini terk eden ve kaybedecek hiçbir şeyi olmadığını düşünen Tony’nin kara mizah yaşamını anlatan dizinin başrolünde Ricky Gervais, Tom Basden ve Tony Way yer alıyor.

10. Love, Death & Robots

Bilim kurgu, gerilim ve korku barındıran animasyon dizisi 18 kısa öyküden oluşuyor. Her bölümde farklı bir konunun ele alındığı dizi, bölümdeki konuya uygun çeşitli hikayeleri izleyiciyle buluşturuyor.

11. Chambers

Bir tane de korku türünü sevenler için dizi önerelim. Korku türünde başarılı bir seçenek Chambers. Başrolünde Uma Thurman‘ın olduğu dizi, kalp naklinin ardından korkunç deneyimler yaşayan bir gencin donörünün hayatını araştırmasını ele alıyor. Ülkemizin en renkli dijital platformu canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

15-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar