Babil Dizisi'nin Yeni Kanalı Belli Oldu!

Babil Dizisi'nin Yeni Kanalı Belli Oldu!
Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven ve Aslı Enver'in rol aldığı Ay yapım imzalı Babil Dizisi'nin yayıncı kanalı belli oldu. İşte detaylar!

Uzun süredir nerde yayınlanacağı tam bir bilmeceye dönüşen ve önce dijital platformlarda yayınlanacağı söylenen ancak daha sonra yayınlanacak platformla yayın tarihi konusunda anlaşma sağlanamayınca anlaşma karşılıklı olarak feshedilen Ay Yapım imzalı Babil Dizisi'nin yayın kanalı sonunda belli oldu. Dizinin yayınlanacağı yayın mecrasının internet üzerinden yayın yapan platformlar olmayacak. Ay yapım'ın Babil Dizisi'nin yayıncı kanalı olarak Star Tv ile anlaştığı bildirildi. Şifreli yayın yapan platformlar yerine halka açık şifresiz yayın yapan bir ulusal kanalda yayınlanacak olan dizi böylece tüm kesimlere daha kolay ulaşabilecek. Seyirci de bu son gelişmeden sonra dizinin başlayacağı günü heyecanla ve merakla beklemeye başladı. İşte detaylar!

Babil Star Tv İle Söz Kesti!

Ay Yapım imzalı Babil dizisi uzun süredir kulislerde konuşulan konulardan biri. Dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu oluşturulduktan sonra yayıncı kurum olarak öncelikle internet üzerinden yayın yapan platformlar ön plana çıkmıştı. beIN Connect ile anlaşan Ay Yapım Babil Dizisi'nin çekimlerine start vermiş ve dizi ortalama 70 - 80 dakikalık bölümlerde çekilmişti. Ancak Yapım şirketi Ay Yapım ile yayıncı kuruluş beIN Connect yayın tarihi konusunda anlaşamamıştı.

Bunun üzerine iki taraf anlaşarak sözleşmeyi fesh etmişti. Bunun üzerine Ay Yapım diziyi yeni bir internet üzerinden yayın yapan platforma vermek yerine şifresiz yayın yapan bir kanalla sözleşme imzaladı. Ay Yapım merakla beklenen ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Babil Dizisi'nin yayıncı kanalı olarak Star Tv ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Böylece merakla beklenen dizi yakın bir zamanda Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. 

Babil Dizisi Konusu!

Star Tv'de yayınlanacağı açıklanan Babil Dizisi'nin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay, Aslı Enveroğlu gibi usta oyuncuların rol alıyor. Dizinin konusuna gelince; İrfan prestijli bir üniversitede ekonomi alanında ders veren idealist bir profesördür. günün birinde işinden olur ve dahası oğlu pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanır. Akademide kara listeye alınan İrfan çaresiz kalır. Bunun üzerine İrfan ve arkadaşı Egemen, para toplamak için emlak sektöründe bir sahtekarlığa girişirler. Kısa sürede başarılı olurlar ama kazık attıkları mafya nedeniyle her şeyi kaybederler. Yılmayan iki arkadaş yollarına devam ederler.

Dizinin yayın tarihi konusunda net bir bilgi alındığında bu sayfadan duyurulacaktır. 

13-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler