Hekimoğlu’na Sürpriz Oyuncu!

Hekimoğlu’na Sürpriz Oyuncu!
Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Hekimoğlu'na sürpriz oyuncu! Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde güzel oyuncu Cansu Gültekin rol alacak! İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan Amerikan Dizisi Hause MD uyarlaması Hekimoğlu Dizisi her bölüm ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği, senaryosunu da Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı Hekimoğlu Dizisi özellikle son bölümlerde seyircinin daha çok ilgisini çekmeye ve reytingleri de artmaya başladı. Dizi her bölüm ana oyuncu kadrosuna ek olarak ele alınan hikayeye göre yeni karakterlerle de kadrosunu güçlendiriyor. Bir hastanede kurallara uymayan, aksi, sinir bozucu, kendini beğenmiş bir doktor ve ekibinin hastalıklara tanı koyması ve tedavilerinin yapılması konusu üzerine kurulu dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde iki konuk oyuncu yer alıyor. İşte detaylar!

Hekimoğlu Yine Bildik Hekimoğlu!

Kanal D’nin beğeniyle seyredilen dizisi Hekimoğlu bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Her bölüm tedavisi imkansız bir hastalığın tedavisi ve hastanın hayatının kurtarılması için birbirinden ilginç ve değişik metotların denendiği ve bunların kendini beğenmiş, gıcık, agresif Doktor Ateş Hekimoğlu ve ekibi tarafından uygulandığı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünün iki konuk oyuncusu olacak. Timuçin Esen, Okan yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç şaşmaz ve Damla Colbay’ın ana castında yer aldığı diziye bu akşam Emre Kızılırmak ünlü boksör Hamza Ertürk, Cansu Gültekin ise boksörün eşi Leyla karakterleriyle ekrana gelecek.

Cansu Gültekin Kimdir?

Hekmoğlu Dizisi’nde bu akşam konuk oyuncu olarak rol alacak olan güzel oyuncu Cansu Gültekin 16 Mayıs 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Henüz üç yaşındayken kamera karşısına geçmeye başlayan oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından meslek olarak seçtiği oyunculukta daha iyi olabilmek için Mimar Sinan Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde okumuş ve bu okuldan mezun olmuştur. Bugüne kadar pek çok tiyatro oyununda da rol alan Cansu Gültekin ayrıca pek çok dizi ve filmde rol alan oyuncunun rol aldığı başlıca yapımlar şunlardır. Sefirin Kızı, Bir Umut yeter, Yaşamayanlar, Baba candır, Kertenkele Yeniden Doğuş, Akasya durağı, Kavak yelleri, Eyvah karım…

18-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar