Her Şey Aşk İçin Filminin Kadın Başrolü Belli Oldu

Her Şey Aşk İçin Filminin Kadın Başrolü Belli Oldu
Ünlü ve usta oyuncu Zafer Algöz ve genç oyuncu Safa Sarı’nın başrolünde yer aldığı Her Şey Aşk İçin adlı filmin kadın başrolü belli oldu.

Televizyon ekranlarının yaz dizilerine emanet edildiği ve oyuncuların tatilde olduğu bu günlerde birçok sinema filmi de sete çıkarak çekimlere başladı. Hazırlıkları uzun zamandan beri devam eden ve oyuncuların dizilerin tatile girmesiyle ancak vakit bulabildiği sinema filmleri bu senenin son aylarında ya da yeni yılın ilk aylarında seyirciyle buluşacak. Kimi sinema salonlarında kimi internet yayın platformlarında yayınlanacak sinema filmlerinden biri de Her Şey Aşk için adını taşıyor. Başrolünde usta oyuncu Zafer Algöz ve Safa Sarı’nın yer aldığı komedi türündeki filmin uzun süredir merakla beklenen kadın başrol oyuncusu da sonunda belli oldu. Yönetmen koltuğunda Ahmet Kapucu’nun yer aldığı Her Şey Aşk İçin adlı filmin kadın başrol oyuncusu son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Mükemmel Eşleşme adlı dizide rol alan genç ve güzel oyuncu Gizem Sevim oldu.

Her Şey Aşk İçin

2518 Film tarafından hazırlıkları süren ve Ahmet Kapucu’nun yönetmen koltuğunda yer aldığı Her Şey Aşk İçin adlı komedi filminin oyuncu kadrosu tamamlanıyor. Çok yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan filmde uzun süredir merakla beklenen kadın başrol oyuncusu belli oldu. Safa Sarı’nın evlenmek istediği ve bunun için büyük mücadeleler verdiği Sedef karakterine güzel oyuncu Gizem Sevim hayat verecek. Filmde Zafer Algöz’ün canlandıracağı karakterin torunu olan Safa sarı çok sevdiği Sedef’le evlenmek için dedesinin çok zorlu sınavlarından geçmek zorunda kalacak ve önüne koyduğu engelleri aşmaya çalışacaktır. Komedi türünde ele alınan filmin çekimlerinin çok yakında başlaması planlanıyor.

Gizem Sevim Kimdir?

Dizi ve filmlerin yeni oyuncularından olan ve son olarak TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanan Mükemmel Eşleşme adlı dizide rol alan genç ve güzel oyuncu Gizem Sevim aynı zamanda sosyal medya fenomenidir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından aldığı oyunculuk eğitimleri sonrasında setlerde yer almaya başlamıştır. İŞlk oyunculuk deneyimini Gülümse Kaderine adlı dizi ile yapan oyuncu ilk ciddi rolünü TRT 1 ekranlarında yayınlanan Mükemmel eşleşme ile yapmıştır. Oyuncu aynı zamanda sosyal medyada içerik üreticisi olarak dikkatleri çekmektedir.

05-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar