Kanal D’nin Yeni Dizisi Dönence’de Kim Kimdir?

Kanal D’nin Yeni Dizisi Dönence’de Kim Kimdir?
Yaz sezonu başlayan dizilerden biri olan ve Kanal D ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelen Dönence dizisinde kim kimdir? İşte cevabı!

Yaz sezonunda başlayan diziler arasında en iddialı olanlardan biri olan ve Kanal D iç yapımlar tarafından hazırlanan Dönence ilk bölümüyle ekrana geldi. Kadrosunda birbirinden yetenekli ve ünlü isimlerin yer aldığı Dönence Salı akşamları seyirciyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin yer aldığı dizi İsrail yapımı Exceptional adlı yapımdan uyarlanmış durumda. Cannes’dan ödülle dönen dizinin yerli uyarlaması Dönence yayınlandığı ilk bölümde seyirciye merhaba dedi ve yaz sezonunun iddialı dizileri arasında yer aldı. Dizinin ilk bölüm çekimleri İzmir Foça’da yapılırken ilerleyen bölümlerde dizinin setinin İstanbul’a taşınacağı öğrenildi. Kanal D’nin bu yaz sezonunda en iddialı dizisi konumunda bulunan Dönence’nin hikayesindeki karakterler kimlerdir sizler için derledik. İşte Dönence’de kim kimdirin sorusunun cevabı!

Kim Kimdir?

Kanal D İç Yapımlar tarafından hazırlanan ve 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Dönence dizisi dram ve aşk türünde ele alınıyor. Otizmli bir genç kız olan Gülce’nin merkezinde gelişen hikayede Gülce’nin ablası Gece ile yakışıklı bir genç olan Özgür arasındaki aşk hikaye ediliyor.

Gece: Başarılı ve güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan’ın canlandırdığı Gece’nin en büyük hayali sevgilisi Miro ile birlikte besteledikleri şarkıları kitlelere ulaştırmaktır. Ancak tüm hayatı boyunca yaptığı gibi yine kız kardeşi için hayallerini ertelemek zorunda kalır.

Özgür: Caner Topçu’nun canlandırdığı Özgür denize aşık bir kaptandır. Ancak o da Gece gibi özel gereksinimli kardeşi Rüzgar için tüm hayallerinden vazgeçmiştir. Gizemli biri olan Özgür aşka kapılarını kapatmış ve kardeşi ile ilgilenmeye başlamıştır. Gece’yle tanışmasıyla birlikte tüm bu hikayesi baştan sona yeniden yazılacaktır.

Gülce: Ülkü Hilal Çiftçi tarafından canlandırılan Gülce Gece’nin asberger sendromlu kız kardeşidir. Gece’nin ilgilenmek zorunda olduğu Gülce, kalabalıktan, yüksek sesten, dokunulmaktan ve alışkın olmadığı ortamlardan aşırı derecede rahatsız olmaktadır. Bu sebeple daha sakin bir yaşam için İzmir Foça’ya taşınmıştır. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Gülce üstün zekalı, resim konusunda çok yetenekli ve ezber konusunda oldukça iyi biridir.

Verda: Didem İnselel tarafından canlandırılan Verda Gece ve Gülce’nin annesi Cem’in eşidir. Gülce’nin ihtiyaçları için akademik kariyerini bırakmış ve kendisini kızına adamıştır. En büyük hayali kendileri olmadan da kızı Gülce’nin hayata tutunabilmesi ve ihtiyaçlarını tek başına karşılayabilmesidir.

Cem: Emre Kınay tarafından canlandırılan Cem Gülce ve Gece’nin babasıdır. Yetenekli bir mimar olması bir yana ailesi içinde her şeyi yapan biridir. Ancak Cem’in ailesi ve herkesten sakladığı sırrı Foça’ya taşınmamaları ile birlikte onu zorlamaya başlayacaktır.

Dönence Oyuncuları Kimler?

Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanmaya başlayan Dönence dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında

-          Sümeyye Aydoğan

-          Caner Topçu

-          Didem İnselel

-          Emre Kınay

-          Atakan Hoşgören

-          Ogün Kaptanoğlu

-          Ülkü Hilal Çiftçi

-          Ahmet Varlı

-          Doğan Karakaş ve

-          Şebnem Doğruer yer alıyor.

05-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar