Magarsus Dizisinin Afişi Yayınlandı

Magarsus Dizisinin Afişi Yayınlandı
Blu Tv için hazırlanan ve uzun süredir hazırlıkları ve çekimleri yapılan Magarsus adlı dizinin afişi görücüye çıktı. Dizi 10 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak.

Dijital medya platformları en az televizyonlar kadar dizi çekmeye ve yayınlamaya devam ediyor. Özellikle farklı içerik ve hikaye arayan platformlar yayınladıkları dizilerle adlarından söz ettiriyor. Ülkemizin en çok aboneye sahip internet yayın platformlarından biri olan Blu Tv yeni bir dizinin hazırlıklarını tamamladı ve dizinin yayına gelmesi için gün saymaya başladı. Yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un yer aldığı ve senaryosunu Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen’in birlikte kaleme aldığı Magarsus adlı dizinin ilk iki bölüm yayınının 10 Ağustos’ta gerçekleşeceği öğrenildi. Uzun süredir hazırlıkları ve çekimleri devam eden Magarsus’un ilk afişi de yayınlandı. Seyirci ve Blu Tv aboneleri tarafından heyecanla beklenen dizinin yayınlanan afişi oldukça beğenildi.

İlk Afiş Yayınlandı

Yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in yaptığı ve Yunus ozan Korkut’un hem senaryosunu kaleme aldığı ve hem de yönetmen koltuğunda oturduğu Blu Tv’nin yeni dizisi Magarsus yayın için son saymaya başladı. 10 Ağustos’ta ilk iki bölümünü seyirciyle buluşturacak olan dizinin afişi de görücüye çıktı. Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbiriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus’un kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İnternet yayın platformu Blu Tv’nin büyük beklenti içinde olduğu ve daha şimdiden seyirciyi meraklandırmayı başaran Magarsus dizisinin aynı zamanda Almanya’nın Berlin şehrinde bu sene 7.’si düzenlenecek 7. Berlin Tv Series Festivalinde de gösterime sunulacağı öğrenildi.

Magarsus Oyuncuları Kimler?

Blu Tv’de yayınlanmaya başlayacak olan ve ilk iki bölümü 10 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak Magarsus dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular arasında

-          Berkay Ateş

-          Çağlar Ertuğrul

-          Merve Dizdar

-          Ercan Kesal

-          Burcu Gölgedar

-          Cem Bender

-          Mehmet Bozdoğan

-          Sümeyye Aydoğan

-          Menderes Samancılar

-          Uğur Uzunel

-          Kayhan Açıkgöz

-          Sezer Arıcay

-          Sekvan serinkaya

-          Emel Atıcı ve

-          Murat Baykan yer alıyor. Merakla beklenen Magarsus dizisini 10 Ağustos tarihinden itibaren internet yayın platformu Blu Tv’de seyirciyle buluşacak.

05-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar