Her Yerde Sen ne zaman final yapacak?

Her Yerde Sen ne zaman final yapacak?
Her Yerde Sen ne zaman final yapacak? Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Her Yerde Sen kaç bölüm sürecek? Final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Fox tv ekranlarının sevilen yaz dizisi  Her Yerde Sen, geçtiğimiz hafta ekranlara merhaba dedi. İlk bölümü ile seyirci karşısına çıkan Her Yerde Sen, beklenen ilgiyi gördü. Ancak yaz dizisi olması nedeniyle ne zaman final yapacağı merak konusu olmaya başladı bile. Peki yaz dizileri arasında yer alan başarılı proje  Her Yerde Sen, ne zaman bitecek?  Her Yerde Sen kaç bölüm sürecek?  Her Yerde Sen final bölümü ne zaman? Her Yerde Sen ne zaman final yapacak? Fox tv kanalının sevilen dizisi  Her Yerde Sen ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar bu haberimizde.

Geçtiğimiz hafta cuma günü ilk bölümü ile ekranlara gelmeye başlayan  Her Yerde Sen, beklenen başarıyı sağladı. Yapımcısınında yüzünü güldüren  Her Yerde Sen ekibi, Cuma akşamlarının iddialı dizileri arasında yer alacak gibi gözüküyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı  Her Yerde Sen başrollerinde ise Furkan Andıç ile Aybüke Pusat yer almakta. Şimdilerde ise  Her Yerde Sen gibi başarılı bir yaz dizisinin ne zaman biteceği merak edilen konular arasında.

Aldığımız bilgilere göre ise  Her Yerde Sen dizisi, diğer yaz dizileri gibi 13 bölüm olarak planlanmıştır. Eylül ayının ikinci haftasında final bölümü ile ekranlara veda etmesi planlanan  Her Yerde Sen dizisi 13. yeni bölümü ile 6 Eylül Cuma günü ekranlara veda edecek. Ancak ilk bölümü ile oldukça ilgi gören  Her Yerde Sen dizisinin yaz sezonunun ardından 2020 sezonunda da devam edip etmeyeceği merak edilen konular arasında yer almakta. 

Karga Seven Pictures öncülüğünde ekranlara getirilen Her Yerde Sen yapımcılığında Ümmü Burhan yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Ender Mıhlar oturmaktadır. Senaryosunda ise Deniz Yeşilgül ve Esra Çetek'in bulunduğu her Yerde Sen başrlleride Furkan andıç ve Aybüke Pusat yer alırken oyuncu kadrosunda ise, Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın gibi birbirinden başarılı isimler yer almaktadır.

Yaz sezonunun iddialı yapımları arasında yer alan Her Yerde Sen, her Cuma saat 20:00'da Fox Tv ekranlarında !

17-06-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar