Hercai 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Hercai 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Cuma günleri Atv’de reytingleri alt üst eden Hercai’nin 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın hiç dinmediği Hercai’de 17. bölümde yaşananlar ve yaşanacaklar.

Henüz ikinci sezonu yeni başladığı halde yoğun ilgiyle izlenen Hercai 17. bölümüyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. 17. Bölümün hemen ardından ekranlarda 18. Bölümün fragmanı dönmeye başladı. Cuma günleri Atv’de reytingleri alt üst eden Hercai’nin 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın hiç dinmediği Hercai’de 17. bölümde yaşananlar ve yaşanacakların hikayesi tüm detaylarıyla haberimizde.

Hercai 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını Banu Akdeniz ve Mia Yapımın üstlendiği Hercai dizisi geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor. Atv’nin geçen yılıın rekortmen dizisi Hercai 2. Sezonunda 17 bölümü geride bıraktı. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu diziyi Sevgi Yılmaz, Pelin Gülcan, Berşan Tan ve Serdar Soydan ekibi birlikte kaleme alıyor. 25 Ekim Cuma günü saat 20.00’de yayınlanacak 18. Bölüm için ilk fragman internetteyayınlanmaya başladı. Yayınlanan ilk fragmanında geçen "Yaptığın hiçbir şey Reyyan'ı benden almaya yetmeyecek!" sözü dizinin ilerleyen bölümleri için bize ipuçu veriyor.

Miran ve Reyyan'ın ilk dansı

Geçmişin pişmanlığıyla yeniden bir araya gelen Reyyan ve Miran, kalplerinde oluşan yaraları beraber iyileştirmeye başlamışlardır. Onca yaşanan kötü olaylara rağmen iki genç, aralarındaki bağı güçlendirmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıdır. Çalkantılarla dolu sevdalarını herkese kabul ettirmek için çıktıkları yolda savaşmayı göze almışlardır. İlk adım olarak Miran, babaannesinin uzun zaman önce Reyyan’a yapmış olduğu hatayı telafi etmesi için harekete geçer. Bu arada Hazar, bşka bir düşmanın var olduğunu, yaşananlarda Şadoğlu ailesinin suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışmaktadır. Bunun için Miran’ın geçmişle ilgili bildiklerinin gerçek olmadığını ispatlamak için eski bir tanıdıkla konuşmayı kararlaştırır. Geçmişte yaşananların sıcak şahidi olan bu eski tanıdık, masumiyetini kanıtlamaya çabalayan Hazar Şadoğlu’na istediği yardımı yapabilecek mi, bunu 18. Bölümde göreceğiz. Canlitv olarak takipçilerimize keyifli seyirler diliyoruz.

Hercai Dizisinin Kadrosu

İstanbullu bir işadamı olan ve Midyat’a gelerek hayatının aşkını bulan Miran Aslanbey ile ortağı Nasuh Şadoğlu arasındaki bitmek bilmeyen mücadeleyi işleyen Hercai dizisi gün geçtikçe kadrosunu güçlendiriyor. Son olarak Mert Altınışık’ın dahil olduğu Hercai dizisinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor.

Akın Akınözü (Miran Aslanbey), Ebru Şahin (Reyyan Şadoğlu), Ayda Aksel (Azize Aslanbey), Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu), Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu), Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey), Oya Unustası (Gönül Aslanbey), İlayErkök (Yaren Şadoğlu), Tansu Taşanlar (Azad Şadoğlu)

20-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar