Hercai 25. Bölüm izle!

Hercai 25. Bölüm izle!
Hercai 25. Bölüm izle! 13 Aralık Cuma ATV'de yeni bölümüyle yayınlanan Hercai son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Atv'nin Cuma akşamlarına imza atan reyting rekortmeni dizisi Hercai 25. yeni bölümde ortalık bir kez daha karışıyor. Hercai son bölümde Miran öğrendiği gerçekler karşısında yıkılırken Şadoğlu konağında iki aile bir kez daha karşı karşıya geliyor. İki ailenin restleşmesi Azize’yi nasıl bir seçime zorlayacak? Acısını hafifletmek isteyen Reyyan, Miran’ı bulduğunda ne yapacak? Hercai dizisi 13 Aralık Cuma günün yayınlanan bölümünü canlı izleme ve tek parça izleme seçeneği ile haberimizde!

Hercai 25. Bölüm izle! 

2. Sezonunda da başarı çıtasını sürekli yükselten Hercai dizisi Şili ve İspanya gibi yurt dışında da yayınlanmaya başlandı. Başarı çıtasını yükseltmek için diziye bomba bir transfer yapıldı ve Ahmet Kayakesen sürpriz bir karakteri oynamak için ekibe dahil edildi. Ülkemizin saklı güzelliklerine ev sahipliği yapan Mardin’de Mia Yapım imzasıyla çekilen Hercai dizisi 25. Yeni bölümünde çığırından çıkan işlerin yol açtığı kaosu izleyeceğiz.

İki Aile Karşı Karşıya!

Miran öğrendiği gerçekler karşısında sarsılırken Şadoğlu konağında iki aile tekrar karşı karşıya gelir. İki ailenin restleşmesi sonucu Azize bir seçim yapmak zoruında kalır. Bu karar Azize için hiç de kolay olmayacaktır. Bu arada acısını hafifletmek isteyen Reyyan, Miran’ı bulur. Reyyan’ın amacı Miran’a yan yanayken daha güçlü olduklarını göstermektir. Lakin acısını hafifletmek için annesinin geçmişine sığınan Miran’ı bulan Reyyan, beklenmeyen bir gerçeğin ortaya çıkması karşısında bir kez daha yıkılır. Artık tüm yaşananların seyri değişmiştir.

Hazar gerçeği itiraf ediyor

Miran için bardak taşmıştır. Reyyan hala kendisine ve verdiği sözlere güvenmemektedir. Üstelik Elif'in gerçekleri söylemesine rağmen Reyyan belki de bir oyun peşindedir. İşte bu düşünce Miran’ı delirtmektedir. Hazar'ın gerçeği itiraf etmesi Reyyan ve Miran arasındaki dengelerin değişmesine yol açar. Arada kalan yine Reyyan olmuştur çünkü bir yandan Miran'a kendisini affettirmeye çalışmakta diğer yandan ailesinin söylemiş olduğu yalanın yol açtığı hayal kırıklığıyla uğraşmaktadır. Elif'in Şadoğlu konağına gitmesi Aizze’yi çileden çıkartır. Kontrolünü kaybeden Azize. Şadoğlu konağında yeniden karşı karşıya gelen iki ailenin restleşmesi üzerine yeni bir seçim yapmak zorunda kalır. O sırada Miran'ın Reyyan'ı asla affetmeyeceğini düşünen Gönül'ün gerçek yüzü de ortaya çıkmaya başlamıştır. Acısını hafifletmek için annesinin geçmişine sığınan Miran'ı bulan Reyyan, hiç beklenmeyen bir gerçeğin ortaya çıkmasıyla sarsılır. Hercai her Cuma olduğu gibi 13 Aralık Cuma akşamı saat 20:00’de 25. Bölümüyle Atv’de… canlitv platformu olarak takipçilerimize keyifli seyirler diliyoruz.

13-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar