Hercai 30. Bölüm İzle!

Hercai 30. Bölüm İzle!
Hercai 30. Bölüm İzle; Atv'nin başarılı dizisi Hercai 31 Ocak Cuma akşamı 30. yeni bölümüyle ekrana geldi. Hercai 30. bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 30. Bölüm canlı izle! 31 Ocak Cuma akşamı sevenleri ile buluşan Hercai dizisi 30. Bölümü ile yine seyirciyi mest edecek. Geçmişin sırlarının çözülmeye başlandığı dizide, Azize hanım artık sona doğru geliyor! Başrollerinde, Akın Akınözü, Ebru Şahin, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Hercai son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde! 

HERCAİ 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Hercai son bölüm izle! Başrollerinde, Akın Akınözü, Ebru Şahin, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Hercai son bölümününde Reyyan, Elif, Azad ve Miran yangından kurtulmuş, Azize kendi torunu az daha ölüme mahkum edeceğini öğrenince deliye dönmüştü. Konaktaki yangın, Hanife'nin üzerine kalmış onu nezaretten Yaren'in nişanlısı kurtarmıştı. Yaren'in nişanlısının dizideki gerçek yeri ve tarafı yavaş yavaş belli olmaya başlarken, Hercai yeni bölümünde bu hafta,  Filibos babası Gabriel'in ölümünden sonra konağa gelerek ve silah zoru ile Miran'ın elinde bulunan yüzüğü Hazar'ın yaptırdığı halde Azize tarafından yalan söyletildiğini itiraf ediyor. Miran olanlar karşısında adeta aptala dönüyor. Çünkü körü körüne inandığı Azize'nin intikam planları yavaş yavaş çöküyor. 

Azize Aslanbey, Filipos'un söyledikleri karşısında yine bir seçim yapıyor ve Miran dahada çıkmaza giriyor. Filipos'un söyledikleri ile Miran'a karşı bir adım daha yaklaştığını hisseden Şükran aslında kars yolundan geri dönmediğini, Azize'nin kendisini Akıl hastanesine kapattığını fakat bilmediği birisinin aracılığı ile içeriden çıkabildiğini itiraf ediyor. Yüzüğü akıbetinin peşine düşen Fırat, Hazar'a gidip yüzüğü kimin yaptırdığını soruyor. 

Yaren'in nişanlısının sıkıştırması ile Hanife Zehranın ve Yaren'in sakladığı iki ayrı mektubu bulup Harun'a götürüyor. Harun ise mektubu Hazar Şadoğluna götürmesini istiyor. Mektubun kendisine ulaşması ile eli güçlenen Hazar, anneannesi ile mezarlığa gitiği sırada Hazar'ı  annesinin başında görüp silah çekince Hazar'da mektubu bir tokat gibi Miran'ın karşın-sına çıkartıyor. Artık babaanesi ile ilgili tüm doğruları tek tek koca bir yalana dönüştüğü gerçeği yüreğini paramparça etsede, Reyyan savunduğu şeylerin hakılılığı ile yüreğine su serper. 

Miran 30 yıllık yalan ile yüzleşince, bakalım Azize Aslanbey'e neler yapacak? Geçmişin düğümlerinin bir bir çözüldüğü Hercai 30. bölüm ile bu akşam saat 20:00'de ATV'de!

İyi Seyirler!

31-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar