Hercai 33. bölüm izle

Hercai 33. bölüm izle
Hercai 33. bölüm izle; ATV'den ekrana gelen Hercai son bölüm izle. Sevilen dizinin yeni bölümü tek parça olarak sizlerle.

Hercai 33. bölüm izle; Hercai dizisi son bölüm izle. İlgiyle izlenen Hercai'nin yeni bölümü tek parça olarak bu adreste. Dizi müdavimlerinin en sevdiği diziler arasında yer alan Hercai dizisi, 21 Şubat Cuma akşamı ATV ekranlarından sevenlerine ulaşacak. Hercai dizisi, 33. bölümüyle ekranlara gelecek. Hercai dizisinin yeni bölümünde Reyyan ve Miran ikilisi ilk kez bir sevgililer gününde birliktedir. Rüya gibi bir gece geçireceklerini düşünürken ikisinin de tadını kaçıracak şeyler yaşanır. Ayrıca Miran, geçmişiyle ilgili yalanlara ulaşmaya gitgide yaklaşır.

HERCAİ 33. BÖLÜM İZLE

ATV'den ekrana gelen Hercai dizisinin 33. bölümünü televizyondan değil de internetten izlemek isteyenlerdenseniz aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Yazının devamına göz atarak Hercai dizisinin 33. bölüm özetine de ulaşabilirsiniz.

HERCAİ 33. BÖLÜM ÖZETİ

Reyyan ve Miran, ilk kez bir sevgililer gününü birlikte geçirmektedirler. Gecenin tadını çıkardıkları sırada hiç beklemedikleri bir not ile karşı karşıya kalırlar. Notta yazanlar ise Miran'ın hiç hoşlanmayacağı türden şeyler yazmaktadır. Notu kimin gönderdiği tam bir muallaktır. Geceyi geçirdikleri otelde Harun'la karşılaşmaları Miran'ın not konusunda Harun'dan şüphelenmesine neden olur. Bunun yanı sıra otelde yaşanan başka sürprizler işleri bir hayli karıştıracaktır. Hazar ve Miran arasındaki ortaklık devam etmektedir. İkili notun kimden geldiğini araştırmak için yine dirsek teması yaparlar. Bunlar olurken Nasuh, geçmişin sırlarını gizlemek için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Hazar, Dilşah'ın sırdaşının kim olduğunu soruşturmaya çalışırken onu durdurmaya çalışan kişi Nasuh olacaktır. Yaşanan tüm tatsızlıklara karşın geçirdikleri anları güzelleştirmeye çabalayan Miran ve Reyyan, gerçeğe bir adım daha yaklaşırlar zira jandarma bulunmuştur. Miran'ın bilmek istediği tek şey hayatının yalanların üzerine inşa edilip edilmediğidir. Gerçekler ortaya çıkmaya çok yakındır. Gerçekleri öğrenmek Miran'ı mutlu edecek midir? Öte yandan gerçeklerin ortaya çıkması Reyyan ve Miran'ın ilişkisini nasıl etkileyecektir. Her şey önümüzdeki bölümlerde belli olacaktır.

Büyük ilgiyle izlenen Hercai dizisi 15 Mart 2019 akşamı ilk bölümüyle ekranları süsledi. Dizi severler ilk bölümden itibaren diziyi bağrına bastı. Hercai dizisi reyting rekorları kıran bir dizi oldu. Bu dizinin ve sevdiğiniz tüm dizilerin yeni bölümlerine canlitv.com adresi üzerinden ulaşabileceğinizi hatırlatalım.

21-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar