Hercai dizisinde şok hırsızlık!

Hercai dizisinde şok hırsızlık!
ATV ekranlarının sevilen dizisinde şok edici hırsızlık olayı yaşandı. Hercai ekibi yaşanan bu hırsızlık olayı karşısında büyük bir şok yaşadı.

Hercai setinde yaşanan hırsızlık olayı bu kadar da olmaz dedirtti. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Hercai dizisinin çekim esnasında karşılaştığı hırsızlık olayı oyuncu kadrosunu şoke etti.

Hercai de mezar taşı çalındı!

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel ve Serhat Tutumluer’in bulunduğu Hercai dizisi, geçtiğimiz günlerde çekimleri yapılan mezarlık sahnesinde şok edici bir olayla karşılaştı. Mezarlık sahnesinin çekileceği esnada mezarlığa giden dizi ekibi  Miran karakterini canlandıran Akın Akınözü'nün annesi ve babasına ait olan mezar taşının yerinde olmadığını farketti. Mezar taşının yerinde olmadığını fark eden dizi ekibi Mehmet Aslanbey ve Dilşah Aslanbey yazan mezar taşını aramaya başladı. Büyük arama çalışmaları sonuç vermedi. Daha sonrasında ise mezar taşının dizinin fanları tarafından sökülüp götürüldüğü öğrenildi. Bulunamayan mezar taşlarının yerine yenileri yaptırıldı.  

Hercai dizi ne zaman sezon finali ne zaman?

Mia Yapım tarafından ATV için hazırlanan Hercai Dizisi yayınlandığı günden itibaren reytinglerde adeta fırtınalar estiriyor.Yapımcılığını Banu Akdeniz, senaristliğini Eda Tezcan, Feraye şahin ve yönetmenliğini ise Cem Karcı’nın üstlendiği Hercai’nin çekimleri Mardin’de yapılıyor. Hercai’nin oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı gibi oyuncular rol alıyor. 

Hercai dizisinin yaz sezonunda da seyirciyle buluşacağı bekleniyordu ancak yayıncı kanal ve yapım şirketinin aldığı bir kararla Hercai 12. bölümü ile 31 Mayıs cuma akşamı unutulmaz bir sezon finali yaparak seyirciye kısa bir süre de olsa veda edecek. Bu gelişmenin ardından seyirci Hercai’nin yeniden ne zaman sezona başlayacağını merak etmeye başladı. Kesin olmamakla birlikte Hercai yeni sezona 13. bölüm ile 20 Eylül Cuma akşamı başlayacak.

Hercai Dizisi’nin konusu ne?

Mia yapım tarafından hayata geçirilen Hercai Dizisi “İntikamdan Doğan İmkansız Bir aşkın masalı” sloganıyla seyirciyle buluşmuş ve yayınlandığı ilk üç bölümde adeta fırtınalar estirmişti. Büyük trajediler yaşayan güçlü bir aile olan Aslanbey ailesinin entrikalarla dolu yaşamının hikayesinin anlatıldığı Hercai’nin ana konusunu ise imkansız bir aşk oluşturuyor. Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyhan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesinin anlatıldığı dizi farklı senaryosu ve başarılı oyunculuklarla izleyenlerden tam not almış durumda.

14-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler