Survivor’da Dokunulmazlık Hangi Takımın oldu? Elemeye Kimler Kaldı?

Survivor’da Dokunulmazlık Hangi Takımın oldu? Elemeye Kimler Kaldı?
Tv 8'in başarılı yarışması Survivor tüm heyecanıyla devam ediyor. Her hafta bir elenen yarışmacının olduğu yarışmada bu haftanın dokunulmazlığı hangi takıma gitti. İşte detaylar!

Tv 8’in başarılı yarışması Survivor Türkiye Yunanistan’da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her geçen hafta finale daha da yaklaşan yarışmacılar hem psikolojik hem de fiziksel zorluklarla başetmeye çalışıyor. Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın 12 Mayıs Pazar yayınlanan 68. son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor son bölümde dokunulmazlığı kaybeden siyah takım ada konseyine gitti. Ada konseyinde siyah takımdan 3 kişi eleme adayı oldu. Survivor'a bu hafta veda edecek olan isim Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde açıklanacak. Survivor'da ilk dokunulmazlığı 10-9'luk skorla beyaz takım kazanmıştı. Siyah takım ise ikinci oyunda dengeyi sağlamak için müthiş bir mücadele sergiledi.

İkinci Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 68. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Beyaz takıma karşı dengeyi sağlamak isteyen siyah takım büyük bir mücadele örneği gösterdi. Ancak ne yazık ki ikinci dokunulmazlık oyununu da  kazanan son günlerdeki çıkışını sürdüren Beyaz Takım oldu ve ikincidokunulmazlığı da kazanmayı başardı. Böylece bu hafta dokunulmazlığı yine beyaz takım aldı.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Survivor son bölümde dokunulmazlığı kaybeden Siyah Takım ada konseyine gitti. Ada konseyinde siyah takımdan 3 kişi eleme adayı oldu. Survivor 2019’da bu hafta eleme adayları Atakan, Emre ve Yusuf oldu. Survivor'a bu hafta veda edecek olan isim Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde açıklanacak.

Survivor Son Bölümde Yaşananlar

Survivor Türkiye-Yunanistan'ın 11 Mayıs tarihli 67. bölümünde iletişim oyunu oynandı. Adada iletişim oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. 67. bölümde iletişim oyununda kazanan erkeklerde Bora, kadınlarda ise Büşra oldu. Bora iletişim ödülüne Seda ve Emre'yi, Büşra ise Sude ve Hikmet'i götürdü. Anneler Günü öncesi anneleriyle konuşma fırsatı yakalayan yarışmacılar duygusal anlar yaşadı.

Survivor’da Araba Gerilimi

Geçen hafta araba ödülünün galibi Atakan'dı. Yusuf, Emre ve Atakan araba ödülüne çıkmadan önce ödülü 3'e bölme kararı aldılar. Yusuf yeni bölümde Atakan'ın gereksiz yere Emre ile kavga çıkardığını söyleyerek bunun araba için olduğunu söyledi buna karşılık Emre ise kimseden bir şey istemediğini huzur istediğini dile getirdi.

13-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar