Hercai dizisine bomba transfer!

Hercai dizisine bomba transfer!
Atv’nin sevilen dizisi Hercai 2.sezonunda başarıdan başarıya koşuyor. Kadrosunu genişleten Hercai dizisine bomba transfer!

Dizi sezonu bugünlerde oldukça hareketli. Atv’nin sevilen dizisi Hercai 2.sezonunda da başarıdan başarıya koşunca kadrosunu genişletmeye başladı. Hercai dizisine bomba bir transfer daha yapıldı.  Yasak Elma ve Çukur dizilerinin başarılı oyuncusu artık Hercai dizisi için ter dökecek. Hercai dizisinde sürpriz bir karaktere hayat verecek bomba transfer kim, hangi karakteri oynayacak, merak edenler için detaylar haberimizde.

Hercai dizisine bomba transfer!

Atv ekranlarında 2.Sezonunu yaşayan ve her geçen gün başarısını devam ettiren Hercai dizisi bomba transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Sadece yurtiçinde değil Şili ve İspanya gibi yurt dışında da yayınlanan Hercai dizisine usta oyuncu Ahmet Kayakesen de katıldı. Ülkemizin saklı güzelliklerine ev sahipliği yapan Mardin’de Mia Yapım imzasıyla çekilen Hercai dizisinde  Ahmet Kayakesen’in sürpriz bir karakteri canlandıracağı konuşuluyor. Yurt dışında da izlenen ve ülkemizde Cuma akşamlarının reyting şampiyonu Hercai dizisine Yasak Elma ve Çukur’da oynayan ve milyonlarca hayran kitlesi oluşturan Ahmet Kayakesen renk katacak. Canlitv platformu olarak değerli oyuncuya hoş geldin derken takipçilerimiz için usta oyuncuyu ve oynadığı dizileri bir kez daha hatırlatalım.

Ahmet Kayakesen kimdir?

Başrollerini Akın Akınözü ile Ebru Şahin'in paylaştığı Hercai dizisinin çiçeği burnundaki oyuncusu Ahmet Kayakesen, son olarak Yasak Elma dizisinde Hakan rolüne hayat vermişti. Hercai'de sürpriz bir karaktere hayat verecek olan Ahmet Kayakesen, 1984 İzmir doğumludur.  Çılgın Dersane dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan oyuncu, Kocamın Ailesi dizisi ile ekranların aranan yüzü haline geldi. Ardından Star TV'deki Hanım Köylü dizisinde oynayan oyuncu Yasak Elma’da Hakan karakteriyle sevenlerini çoğalttı. Fenomen dizi Çukur’da Kerem rolüyle hayran kitlesini artıran Ahmet Kayakesen artık Hercai dizisiyle Cuma akşamları Atv ekranlarında boy gösterecek. Ahmet Kayakesen’in canlandıracağı karakter belli olur olmaz Canlitv platformunda takipçilerimizi haberdar edeceğiz.

Oynadığı diziler

2015 - Kocamın Ailesi - (Fatih Saraçlı)

2016 - Hanım Köylü - (Buralı İsmail)

2016 - Aşk Yalanı Sever - (Hayrettin)

2016 - Kertenkele: Yeniden Doğuş - (Murat Komiser, Ay Yıldızlı Adam, Kertenkele)

2017 - Savaşçı - (Üsteğmen Burak Komutan)

2017 - İki Yalancı - (Alp)

2018-2019 - Yasak Elma - (Hakan Kurtuluş)

2019 - Çukur - (Kerem Karahan)

Oynadığı filmler

2014 - Çılgın Dersane 3 - (Ercü)

2017 - Seni Gidi Seni - (Bülent)

2018 - Koca Bulma Sanatı - (Tibet)

2019 - İstanbul - (Salih)

12-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar