Yasak Elma Hakan (Ahmet Kayakesen) Diziden Ayrılıyor mu?

Yasak Elma Hakan (Ahmet Kayakesen) Diziden Ayrılıyor mu?
Fox Tv ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Yasak Elma hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia Hakan (Ahmet Kayakesen) diziden ayrılıyor mu?

Pazartesi günü Fox TV ekranlarında en çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Hakan yani Ahmet Kayakesen diziden ayrıldığı haberleri ortalığı kasıp kavurdu. Peki Ahmet Kayakesen diziden ayrılıyor mu? Yasak Elma Hakan yani Ahmet  Kayakesen diziden neden ayrıldı? İşte tüm izleyicilerin nefes tutarak izlediği Yasak Elma'dan son gelişmeler..

Farklı konusu ve yapısı ile izleyicinin bir bölümünü dahi kaçırmadığı Yasak Elma, geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak ufak bir dinlenme molası verdi. Sezon arasına giren dizi ile ilgili ortaya atılan iddialar bir türlü netlik kazanmadı. Yasak Elma bu sezon finalinin ardından bir çok isime veda etti. Hatta bunlardan biri de dizinin aşk dolu çifti Alihan ve Zeynep oldu. Bu kadar başarılı ve sevilen oyuncuların diziden ayrılması izleyiciyi şoke etti. Çünkü entrikalarla dolu dizide aşka dair sadece Zeynep ve Alihan çifti vardı. Bakalım yeni sezonda dizi bu iki oyuncunun yerini doldurabilecek mi? Ayrılık haberleri birbiri ardını kovalarken, son haber ise dizide Hakan karakterini canlandıran Ahmet Kayakesen oldu. Peki Yasak Elma Hakan ( Ahmet Kayakesen) diziden ayrılıyor mu? Hakan karakterinin yani Ahmet Kayakesen'in ne zaman ve neden ayrılacağı merak konusu oldu.

Yasak Elma Hakan diziden ayrıldı!

Yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği dizi yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ve merakla izleniyor. Reyting rekortmeni dizi bu sezon birden çok ayrıl yaşadı. Yakışıklı oyuncu Onur Tuna'nın canlandırdığı Alihan karakterinin en samimi arkadaşı olan Hakan da diziden ayrıldığı açıkladı. Hakan,Yasak Elma dizisine ikinci sezonda Alihan'ın arkadaşı olarak ekibe girdi. Fakat Alihan ve Zeynep'in diziden ayrılması Hakan'ı yani Ahmet Kayakesen'i de tehlikeye soktu. Hal böyle olunca Yasak Elma dizisinden 3 kişinin ayrıldığı netleşmiş oldu. Bakalım yeni sezonda Yasak Elma kadrosuna hangi isimler eklenecek. Alihan ve Zeynep'in diziden ayrılması yeni sezonda reytinglerde nasıl bir başarı elde edecek? Yasak Elma yeni sezon bölümleri ile Eylül ayında Fox Tv ekranlarında olması bekleniyor..

02-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar