Hercai Şehriyar (Aydan Taş) Kimdir?

Hercai Şehriyar (Aydan Taş) Kimdir?
Atv ekranlarının son zamanlarda reyting rüzgarları estiren dizisi Hercai'deki Şehriyar karakterine hayat verecek Aydan Taş kimdir?

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Hercai, günden güne büyük bir ilgi ve merakla izlenme rekorları kırıyor. Tüm digital platformlarda ilk sıralara yerleşen dizi reytinglerde ATV'yi en üst sıralara yerleştiriyor. Hercai dizisine yeni bir isim daha katıldı. Şehriyar karakterine hayat vereck olan Aydan Taş kimdir? Aydan Taş hangi dizilerde oynadı?

Hercai Şehriyar (Aydan Taş) Kimdir?

Şehriyar karakterini canlandıracak Aydan Taş, 1982 doğumludur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Aydan Taş, an itibari ile 37 yaşındadır. Başarılı oyuncu Aydan Taş, okul hayatı boyunca bir çok tiyatro da rol almıştır. Adının en çok gündeme geldiği dönem ise 2005 yılında rol aldığı BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar'dır. Bunun yanı sıra Aydan Taş'ı farklı sinem ve tiyatrolarda da gördük. Son olarak ise ATV'nin izlenme rekoru kıran dizisi Hercai ile ekranlara gelecek. Hercai dizisindeki Şehriyar rolü ile nasıl bir oyunculuk sergileyecek büyük merak konusu..

Aydan Taş kendi sosyal medya hesabında paylaştığı bir notta Hercai dizi kadrosuna dahil olduğunu açıklamıştı. Açıklamasında, " Hayranlıkla izlediğim, her bölümünü heyecanla beklediğim Hercai dizisinin ve bu muhteşem ailenin bir parçası olmak tarif edilemez bir mutluluk..." ifadelerinde bulundu. Sevilen oyuncu ile en çok merak edilen soru ise 'Aydan Taş hangi dizilerde rol aldı?' oldu. Şehriyar karakterini canlandıracak Aydan Taş, Bir Demet Tiyatro, Bebeğim, Sınıf, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Aşağı Yukarı Yemişliler, Krem, Yalan Dünya, Karadayı, Tatlı Küçük Yalancılar, Hayat Şarkısı gibi dizilerde başarılı bir oyunculuk sergilemiştir.

Hercai Dizisi Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel ve Serhat Tutumluer’in bulunduğu Hercai dizisi, her geçen gün izleyici kitlesini artırmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk üç bölümüyle Cuma günlerine damgasını vurmayı başaran Hercai, sezona erken veda ediyor. 5 Nisan cuma akşamı 4. yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Hercai dizisinin yaz sezonunda da seyirciyle buluşacağı bekleniyordu ancak yayıncı kanal ve yapım şirketinin aldığı bir kararla Hercai 12. bölümü ile 31 Mayıs cuma akşamı unutulmaz bir sezon finali yaparak seyirciye kısa bir süre de olsa veda edecek. Bu gelişmenin ardından seyirci Hercai’nin yeniden ne zaman sezona başlayacağını merak etmeye başladı. Kesin olmamakla birlikte Hercai yeni sezona 13. bölüm ile 20 Eylül Cuma akşamı başlayacak.

22-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler