Yasak Elma'da Ender’in Kayıp Oğlu Yiğit (Doğaç Yıldız) Kimdir?

Yasak Elma'da Ender’in Kayıp Oğlu Yiğit (Doğaç Yıldız) Kimdir?
Yasak Elma dizisi sezon finaline doğru giderken birdenbire ortaya çıkan Yiğit (Ender’in kayıp oğlu) herkesi şok etti. İzleyici Ender’in kayıp oylu Yiğit kimdir, merak etti.

Yasak Elma dizisi 42. Bölümdür Fox TV ekranlarında fırtına gibi esiyor. 22 Nisan 2019 Pazartesi günü 42. Bölümü yayınlanacak dizide şimdi gözler Ender’in kayıp oğluna çevrildi. Dizi sezon finaline doğru koşar adım ilerlerken birdenbire ortaya çıkan Yiğit (Ender’in kayıp) herkesi şok etti. Dolayısıyla izleyici Ender’in kayıp oylu Yiğit kimdir, sorusuna cevap aradı.

Yasak Elma Ender’in Kayıp Oğlu Yiğit (Doğaç Yıldız) Kimdir?

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma kadrosuna bu sezon katılan Kaya, Erim’in kendi oğlu olduğunu sorgulayınca Ender paniğe kapılır. Asıl fırtına bundan sonra kopacaktır. Ender’in aslında zengin avcısı bir kadın olduğunu bilmeyen kalmayacaktır. Kaya ile yaşadığı ilişki yetmez gibi karşısına Kaya’dan daha zengin olan Halit çıkınca hesaplar karışır. Ender artık gözünü karartmıştır. Halit ile evlenmek için her şeyi göze alacaktır. Yiğit’i doğurmuştur doğurmasına ama Halit ile yakınlaşmak için Yiğit’i feda etmek zorundadır. Çünkü bu çocuk kendisine ayak bağı olacak hatta çocuk istemeyen Halit’le evliliği zora girecektir. Bu nedenle Yiğit’i bir hemşireye verir. Evlat hasretiyle yanıp tutuşan ama bir evlada hasret giden hemşire Yiğit’e sahip çıkar. Ender, hemşirenin Yiğit’i onu yetiştiren aile verdiğini bilmemektedir.

Yasak Elma’da neler oluyor?

Ender kendince plan yapmış ve ayak bağı olacağını düşündüğü bebekten kurtulmuştur. Ancak bir türlü bastıramadığı annelik duygusu ona vicdan azabı yaşatmıştır. Yiğit ise bebekken kendisini terk eden annesini bulmuş ve hesap sormak için sabırsızlanmaktadır. Canlı Tv olarak diziye Yiğit karakterini oynamak için giren oyuncu hakkında bilgi verelim.

Doğaç Yıldız kimdir?

Fox Tv’de pazartesi günleri reyting rekorları kıran Yasak Elma sezon finaline hazırlanıyor. Dizinin oldukça geniş oyuncu kadrosuna da yeni bir karakter eklendi. Ender’in yıllar önce hemşireye verdiği Yiğit karakterini genç oyuncu Doğaç Yıldız canlandırıyor. 1991 İstanbul doğumlu Doğaç Yıldız eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. İlk kez kamera karşısına 1998 yılında babamı hırsızlar çaldı isimli sinema filmiyle geçen oyuncu, İki Aile dizisinde canlandırdığı Efe karakteriyle gönüllerde taht kurdu. Gece Gündüz, Eyvah Halam ve Tatlı Hayat dizilerinde rol alarak kariyer basamaklarını hızla tırmanan Doğaç, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Şehzade Kasım rolüyle yerini sağlamlaştırdı. Aşkına Eşkıya, Yuvamdaki Düşman ve son olarak Kuyu adlı dizilerde rol alan oyuncuyu artık Yasak Elma’da Yiğit karakteriyle izleyeceğiz. Doğaç Yıldız’a Canlı Tv olarak başarılar diliyoruz.

21-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler