Yasak Elma Erim öldü mü? Diziden bir isim ayrıldı!

Yasak Elma Erim öldü mü? Diziden bir isim ayrıldı!
Fox Tv ekranlarının entrikalı dizisi Yasak Elma'daki Ender ve Halit'in oğlu Erim vuruldu. Erim öldü mü? Yasak Elma'dan kim ayrıldı?

Başrollerini  Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir, Tuan Tunalı ve Barış Aytaç gibi isimlerin paylaştığı Yasak Elma her hafta heyecan dolu bölümler ile ekranlara geliyor. Bu hafta Cuma günü Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma'da beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Ender ve Halit'in oğlu Erim, Yıldız'ın babasının hedefine denk geldi. Dizinin final bölümü izleyenleri şoke etti. Final sahnesinin ardından herkesin akılında büyük soru işareti kaldı. Peki Yasak Elma Erim öldü mü? Yasak Elma Erim (İlber Kaboğlu) öldü mü? Diziden ayrılan isim kim oldu?

YASAK ELMA ERİM ÖLDÜ MÜ?

Fox Tv'nin en çok izlenen reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'nın son bölümünde Yıldız'ın babası dehşet saçtı. Yıldız'ın babası Mustafa, Ender'e verdiği bilgi karşısında para istedi. Ender de bunu kabul etmedi. Ender bu gerçeği gidip Zeynep'e söylemiş, Zeynep duydukları karşısında büyük bir şoka uğramıştı. Yıldız ise Ender'den öğrendiği bu haber karşısında annesinden hesap sormaya gitti. Tüm bu olayların ardından Mustafa, Halit'in peşine düştü. Halit için pusu kuran Mustafa, sabah Halit evden çıkarken silah çekti. Halit'in korumaları hemen devreye girdi ve onu kurtardılar. Fakat okula yetişmek için koşan Erim, kurşunun hedefi oldu. Halit kanlar içinde yatan oğlunu görünce sinir krizi geçirdi. Erim hemen ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı. Erim'in durumu ne olacak? Erim öldü mü?

Yasak Elma 42. bölümün ardından Erim'in ölüp ölmediği merak konusu olurken, diziden bir kişinin ayrıldığı açıklandı. Yeni hapisten çıkan Mustafa, başka bir olaya karıştığı için tekrardan hapise girecek. Böylelikle Mustafa karakteri dizide bir daha rol almayacak. Diziden ayrılan isim Yıldız'ın babası Mustafa oluyor. Erim'in ölüp ölmediği ise henüz açıklanmadı. İlber Kaboğlu'nun diziden ayrıldığı ile ilgili bir haber yayınlanmadı. Yeni bölüm Cuma akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında olacak.

Yasak Elma'da Ender’in Kayıp Oğlu Yiğit (Doğaç Yıldız) Kimdir?

Fox Tv’de pazartesi günleri reyting rekorları kıran Yasak Elma sezon finaline hazırlanıyor. Dizinin oldukça geniş oyuncu kadrosuna da yeni bir karakter eklendi. Ender’in yıllar önce hemşireye verdiği Yiğit karakterini genç oyuncu Doğaç Yıldız canlandırıyor. 1991 İstanbul doğumlu Doğaç Yıldız eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. İlk kez kamera karşısına 1998 yılında babamı hırsızlar çaldı isimli sinema filmiyle geçen oyuncu, İki Aile dizisinde canlandırdığı Efe karakteriyle gönüllerde taht kurdu. Gece Gündüz, Eyvah Halam ve Tatlı Hayat dizilerinde rol alarak kariyer basamaklarını hızla tırmanan Doğaç, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Şehzade Kasım rolüyle yerini sağlamlaştırdı. Aşkına Eşkıya, Yuvamdaki Düşman ve son olarak Kuyu adlı dizilerde rol alan oyuncuyu artık Yasak Elma’da Yiğit karakteriyle izleyeceğiz. Doğaç Yıldız’a Canlı Tv olarak başarılar diliyoruz.

23-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler