Hercai yeni bölüm bu akşam neden yok? Hercai 28. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Hercai yeni bölüm bu akşam neden yok? Hercai 28. Bölüm ne zaman yayınlanacak?
Hercai bu hafta yayınlanmayacak. Dizi izleyicileri merak ediyor; Hercai yeni bölüm bu akşam neden yok? Hercaiseverler Hercai 28. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Atv’nin Cuma akşamlarına damga vuran dizisi Hercai bu hafta yayınlanmayacak. Dizi izleyicileri merak ediyor; Hercai yeni bölüm bu akşam neden yok? Hercaiseverler Hercai 28. Bölüm ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Reyyan ile Miran’ın ölümsüz aşkını ve mücadelesini konu alan Hercai dizisi 3 Ocak tarihli Atv yayın akışında görünmüyor.

Hercai yeni bölüm bu akşam neden yok? Hercai 28. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

2 sezondur Atv ekranlarında heyecan fırtınası estiren Hercai dizisi reytinglerde zirveden inmiyor. Hal böyle olunca diziseverler dizinin bu hafta neden yayınlanmadığını ve 28. Bölümün ne zaman yayınlanacağını merak edip araştırıyor. 3 Ocak Cuma günü ATV yayın akışında Hercai yerine yerli film “Şansımı Seveyim” filmi ekrana gelecek.

Hercai yeni bölüm neden yok?

Yeni bir yıl başladı ve dizilerin büyük bir çoğunluğu bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. TRT dışında tüm kanallar yılın ilk ve 2. Haftası dizi yayınlamayacak. Çünkü dizi sektörünün can damarını oluşturan reklam sektörü yeni yılla birlikte yenileniyor. Yapım şirketleri ve televizyon kanalları yılın ilk haftası reklam şirketleriyle yeni sözleşmeler yaparken aynı zamanda geçen yılın muhasebesini yapıyor. Bu arayı fırsat bilen dizi oyuncuları da yoğunluktan dolayı ihmal ettikleri tatillerini bu arada yapma şansı buluyorlar. Geçen yıl 3 hafta ara verilen diziler bu yılbaşı 2 hafta ara verme kararı aldı. Bu nedenle Hercai dahil çoğu dizi yeni bölümlerine ara verecekler.

Hercai 28. Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yapım şirketi ve Atv kanalı yönetimince belli bir tarih bildirilmedi. Canlitv platformu olarak Hercai’nin 28. Yeni bölümü 17 Ocak Cuma akşamı yayınlanacağını söyleyebiliriz. Yeni bölüm yayınıyla ilgili bir gelişme olursa takipçilerimizi anında bilgilendireceğiz. Keyifli seyirler.

Hercai son bölümde neler yaşandı?

Aslanbey, Miran'ın anneannesini konağına getirmiş ve Azize ile Şükran yıllar sonra yüzleşmişti. Yaşanan yüzleşme sonrası annesinin geçmişine dair çok değişik bilgiler öğrenen Miran’ın kafası iyice karışır. Öyle ki hangi gerçeğe inanacağı konusunda tereddüt yaşar. Bu arada uğruna her şeyi göze aldığı adamın geçmişine takılıp kalmasını istemeyen Reyyan, Miran'a destek vermeyi sürdürür. Şükran'la yüzleşen ve iyice köşeye sıkışan Azize, bir plan yapar. Maksadı harekete geçmeden önce Elif'i konaktan göndermektir. Elif ise Azize'nin baskılarına dayanamayarak gönülsüz olarak yurt dışına gitmeyi benimser. Genç aşıklar Reyyan ve Miran her şeye rağmen sevdalarını yaşamak isterken beklemedikleri bir gelişme yeni bir savaşın fitilini ateşleyecektir.

03-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar