Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ’dan hayranlarını sevindirecek yeni proje!

Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ’dan hayranlarını sevindirecek yeni proje!
Efsane ikili Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan yeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacak. Yıllar sonra bu ikiliyi birleştiren hangi proje oldu?

Bir Demet Tiyatro ile 90'lı yılların efsane ikilisi Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'dan hayranlarını sevindiren haber geldi. Eşi Zafer Çika'yı kaybetmesinin ardından ekranlara ara veren Demet Akbağ'ın sahnelere geri döneceği haberini Yılmaz Erdoğan açıkladı. İşte efsane ikili Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ı yeniden bir araya getiren o proje..

Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ yeniden bir arada!

Sanat camiasının başarılı ve onurlu isimlerinden Demet Akbağ, 2019 yılının Mart ayında çok sevdiği biricik eşi Zafer Çika'yı kaybetti. Acısını sessiz ve sakin yaşarken uzun bir süredir de ekranlardan geri kalmak istedi. Televizyon dünyasından uzak kalan Demet Akbağ için gelen haber sevenlerini havalara uçurdu. Demet Akbağ'ın yanı sıra Yılmaz Erdoğan müjdesi de geldi. Bir Demet Tiyatro'nun unutulmaz ikilisi Mükremin ve Lütfiye yeniden bir araya geliyor. TV100 ekranlarının tanınmış ismi Birsen Altuntaş'ın yer verdiği haberde, Bir Demet Tiyatro ve Vizontele yapımları başta olmak üzere birlikte rol alan Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ ikilisinin yıllar sonra tekrar tiyatroya döndüğünü açıkladı. İkilinin yeniden bir araya geleceği yapımın adı ise Aydınlık Evler olacak. Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ hayranları bu habere çok sevindi...

Kanal D ekranlarının kahkaha tufanı Çok Güzel Hareketler Bunlar programının Yılbaşı Özel bölümünde izleyiciye bir nostalji yaşatılmıştı. Bir Demet Tiyatro'nun unutulmayan ikilisi Mükremin ve Lütfiye'yi yeniden ekranlara taşımıştı. Yılbaşı Özel bölümü için biraraya gelen ikili izleyici ve konukları çok mutlu etti. 

DEMET AKBAĞ KİMDİR?

Türk, sinema, tiyatro oyuncusu Demet Akbağ, 23 Aralık 1959 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Daha İzmir Atatürk Lisesi'nde okurken tiyatroya olan ilgisini onu bu zamana getirmiştir. 1982 yılında tiyatro hayatına adım atan Demet Akbağ, 1983 yılında Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Tiyatrosu'nda kendisini ispatladı. Burada kendisini profesyonel yaptıktan sonra Kent Oyuncuları, Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları, Deve Kuşu Kabare, Dormen Tiyatrosu ve Ortaoyuncular gibi özel tiyatro topluluklarında da yer aldı.  2008 yılları arasında Kanal 1 ekranlarında yayınlanan "Süper Aile" adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. 

Demet Akbağ Tiyatrolar:

Haybeden Gerçek Üstü Aşk
Bana Bir Şeyhler Oluyor
Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü
Otogargara
Kadınlık Bizde Kalsın
Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu
Yorgun Matador
Artiz Mektebi
Beyoğlu Beyoğlu
Deliler
Arzu Tramvayı
Davacı
Bir Demet Tiyatro

Filmleri
O... Çocukları (2008)
Organize İşler (2005)
Neredesin Firuze (2003)
Vizontele Tuuba (2003)
Vizontele(2000)
Tersine Dünya (1993)
Davacı (1986)
2010 Eyvah Eyvah
2011 Eyvah Eyvah 2
2011 Kurtuluş Son Durak
2012 Hükümet Kadın
2013 Hükümet Kadın 2
2014 Eyyvah Eyvah 3
2014 Kış Uykusu
2015 Niyazi Gül Dörtnala
2015 Nadide Hayat
2016 Görümce

 

02-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar