Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi, haftanın birincisi kim oldu? (03 Ocak Cuma)

 Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi, haftanın birincisi kim oldu? (03 Ocak Cuma)
Bu hafta Gelinim Mutfakta yarışmasında hangi isim elendi? Sevilen yarışma Gelinim Mutfakta'da bu hafta bileziklerin sahibi kim oldu?

Ev hanımlarını ekran başına kilitleyen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da  zorlu bir haftanın daha sonuna gelindi. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı haftanın sonunda yarışmadan elenen isim kim oldu? Yarışmaya bir kişi veda ederken, haftanın ödülü olan 5 bileziği kim kazandı? İşte Kanal D ekranlarının en sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın puan durumu..

Gelinim Mutfakta'nın birincisi kim oldu?

Kanal D'nin büyük ilgi ile izlenen ve sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta'da bu hafta elenen ve birinciliği kazanan yarışmacı belli oldu. Gelinim Mutfakta zorlu bir haftanın ardından Cuma günü final bölümü ile ekranlara geldi. Bir hafta boyunca gelinler yarışıp kaynanaların puanlamalarını verdiği yarışmanın son bölümünde Goncanur talihsiz bir durum yaşadı. Gelin Goncanur fırını bozulduğu için diğer gelinlerden yardım istedi. Fakat gözlerini hırs bürüyen rakip gelinlerden beklediği yardımı alamıyor. Kaynanalar ve gelinler arasında yaşanan kıyasıya rekabet günden güne giderek artarken final günü puan durumları nasıl oldu? Final günü elenen ve birinci olan yarışmacıyı hafta boyunca aldıkları puanlar belirleyecek. Peki Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta'da kim 5 altın bileziği sahibi oldu? İşte 3 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu..

Gelinim Mutfakta'ya kim veda etti?

Televizyon dünyasının sevilen yüzü Fatih Ürek'in eğlenceli sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta programında bir haftanın daha sonuna gelindi. Gelinim Mutfakta birincisi ve elenen yarışmacısı hafta boyunca verilen puanların durumlarına göre belli oluyor. Cuma günü yayınlanan haftanın finalinde gelin yarışmacılar Burçin, Elif, Aydan ve Goncanur en yüksek puanı alabilmek için lezzetli yemekleri kaynanaların beğenisine sundu. Alınan puanlar toplamında günün iki birincisi olurken 1.'yi belirlemek için yeniden kura çekildi. Çeyrek altının sahibi kura sonucuna göre Elif oldu.

Gelinim Mutfak'ta haftanın en düşük puanını alan gelini 39 puanla Burçin ve kayınvalidesi oldu. En düşük puan 39 ile yarışmaya veda eden Burçin ve kayınvalidesi olacakken beklenmedik bir durum yaşandı. Haftanın birincisi olan isim Aydan yarışmaya kendi isteğiyle ayrılmak istediğini ifade etti. Aydan, ailesel nedenlerden dolayı ayrılmak istedi. Böylece haftanın en düşük puanını alan Burçin ve kayınvalidesi son anda elenmekten kurtuldu.Gelinim Mutfakta hafta içi hergün yepyeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında..

 

 

04-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar