Hercai Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

Hercai Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!
Atv'nin büyük beğeniyle seyredilen yapımı Herca'inin yayın tarihi belli oldu. Dizi yeni sezon yeni bölümleriyle hangi tarih ve gün seyirciyle buluşuyor? İşte detaylar!

Şu sıralar televizyon ve dizi seyircisini büyük bir heyecan almış durumda. Kanallar yeni yayın dönemine bir bir girmeye başladılar. Seyirci bütün bir yaz boyunca tatil yapan ve yeni bölümlere hazırlanan özledikleri yapımların yeniden yeni bölümleriyle ekrana geleceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Her dizi de bu beklentinin farkında ve bunun için ellerinden gelenin en iyisini yapmak için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Geçtiğimiz sezonu en başarılı kanallar arasında kapatan ve yayınladığı dizilerle adeta seyirciyi kendi ekranına kilitleyen Atv’de yeni yayınlanacak dizileri ve geçtiğimiz sezon yayınlanan dizilerin yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanalın geçtiğimiz sezon başlayan ve bir anda seyircinin büyük bir ilgisiyle karşılaşan ve reyting rekorları kıran fenomen dizisi Hercai’nin de yeni sezon tarihi belli oldu. İşte detaylar!

Efsane Dizi Hercai Sezonu Açıyor!

Mia Yapım tarafından Atv için hazırlanan ve geçtiğimiz sezon ortasında yayına başlayan Hercai yeni sezonu açıyor. Yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren büyük bir seyirci kitlesini kendine bağlayan ve adeta reytingleri yerinden oynatan Hercai’nin yeni sezon tarihi 6 Eylül olarak belirlendi. Seyircinin sabırsızlıkla beklediği ve 12. Bölümde sezon finali yaparak sezon arası veren dizi yeni bölümleriyle yine seyircinin en çok seyrettiği diziler arasında yer alacak gibi görünüyor. Güneydoğu Anadolu’nun tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü şehri Mardin ve çevresinde çekilen dizinin yeni bölümlerinde büyük sürprizlerin olacağı ve seyircinin çok şaşıracağı iddia ediliyor. Dizinin 6 Eylül Cuma günü yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelmesi ise şimdiden heyecanla bekleniyor.

Hercai’nin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Atv’nin geçtiğimiz sezon ortasında başlayan ve 12. Bölümde sezon arası veren reyting rekortmeni dizisi Hercai’nin yeni sezon açılış tarihi kesinleşti. Dizi 22 Eylül’de ekranlara yeni bölümleriyle dönmeye hazırlanırken yaz arasında dizinin senaristi Eda Tezcan diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde dizinin yeni senaristinin Berfu Ergenekon olduğu açıklanmıştı. Yeni bölümlerin kaleminin değişmesi diziye nasıl bir değişiklik getirecek merakla beklenirken dizinin yayınlanan fragmanı birçok soru işaretiyle dolu.

Oyuncu kadrosunda yaz aylarında askerlik görevini de bedelli yaparak aradan çıkaran Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in yanı sıra Macit Sonhan, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Serdar Özel, Oya Unustası, İnci Şen ve Tansu taşanlar gibi oyuncular yer alıyor.

 

24-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar