Hercai'de Flaş Ayrılık! Hangi ünlü isim diziden ayrıldı?

Hercai'de Flaş Ayrılık! Hangi ünlü isim diziden ayrıldı?
Atv’nin Cuma akşamlarına imza atan reyting şampiyonu dizisi Hercai’de flaş ayrılık gerçekleşti. Ani ayrılık diziseverleri endişelendirdi. Diziden hangi ünlü isim neden ayrıldı?

Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nü başrollerde buluşturan "Hercai" dizisi ikinci sezonunda da ilgi görmeye devam ediyor. İlgi gören dizilerde bazen oyuncu değişiklikleri kaçınılmaz oluyor. Atv’nin Cuma akşamlarına imza atan reyting şampiyonu dizisi Hercai’de flaş ayrılık gerçekleşti. Ani ayrılık diziseverleri endişelendirdi. Seyirci diziden hangi ünlü isim ayrıldığını merak ediyor. Hercai dizisinden hangi ünlü isim neden ayrıldı, sorusunun cevabı haberimizde.

Hercai'de Flaş Ayrılık! Hangi ünlü isim dizden ayrıldı?

Diziler ilgi gördüğü zaman kadroya yeni oyuncular eklenir. Senaryo gereği oyuncu değişiklikleri görülen dizilerde bazen de özel medenelrden dolayı vedalar gerçekleşir. İşte böyle bir zorunluluktan dolayı sevilen oyuncu Feride Çetin diziye veda etti. Zehra Şadoğlu karakterini oynayan Feride Çetin mecburi nedenlerden dolayı diziye veda edeceğini duyurdu.

Feride Çetin Hercai’den neden ayrıldı?

Mia Yapım imzalı "Hercai" dizisi ikinci sezonunda da reyting şampiyonu olmaya devam ediyor. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Cuma akşamları Atv'de seyirciyle buluşan dizinin ilk bölümünde Servet Pandur'un yerine diziye dahil olan Feride Çetin, Hercai’ye veda ediyor. Mecburi ayrılığın sebebi Feride Çetin'in hamile olması. Üstelik Feride Çetin’in canlandırdığı Zehra Şadoğlu da dizide hamile kalıyor. Mardin'de çekilen dizide Zehra Şadoğlu karakterini oynayan Feride Çetin hamileliği nedeniyle mesleğine zorunlu bir ara vereceğini sosyal medyadan duyurdu. Sinema yazarı Murat Özer ile geçtiğimiz ekim ayında sade bir törenle evlenen oyuncu hamile olduğunu belirterek diziye veda edeceğini belirtti. Hercai dizisinde de hamile sahneleri yazılan oyuncu "Hercai"den 29.bölüm itibariyle ayrılmış olacak.

Feride Çetin Kimdir?

1980 İstanbul doğumlu Feride Çetin, aslen Bulgaristan göçmenidir. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü’nden mezun olan oyuncu “İki Genç Kız” filmiyle kariyerine başladı.  O sadece bir oyuncu değil. Aynı zamanda gazeteci, yönetmen, çevirmen ve dergi yöneticisi. 15 kısa filmi yöneten Feride Çetin’e canlitv platdormu olarak başarılar diliyoruz.

Ödülleri:

2006 – 13. Adana Altın Koza Film Şenliği – En İyi Kadın Oyuncu – İki Genç Kız

2006 – 17. Ankara Film Festivali – Umut Veren Genç Kadın Oyuncu – İki Genç Kız

2006 – 11. Sadri Alışık Sinema Ödülleri – Umut Veren Sinema Oyuncusu – İki Genç Kız

Rol aldığı yapımlar:

2019 – Hercai (Zehra) (TV Dizisi)

2015-2016 – Eve Dönüş (Sevda) (TV Dizisi)

2013 – Taş Mektep (Sinema Filmi)

2013 – Lal (Çoban Kız) (Sinema Filmi)

2012 – Güzel Günler Göreceğiz (Sinema Filmi)

2011 – Anneler İle Kızları (Gülizar) (TV Dizisi)

2009 – Yalancısın Sen (Nazan)

2008 – Ulak (Havva) (Sinema Filmi)

2007-2008 – Hatırla Sevgili (Güzide) (TV Dizisi)

2007 – Gomeda (Ebru) (Sinema Filmi)

2006 – Rüya Gibi (İdil) (TV Dizisi)

2005 – İki Genç Kız (Behiye) (Sinema Filmi)

02-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar