Hilal Altınbilek Şahane Hayatım dizisi ile ekranlara dönüyor

Hilal Altınbilek Şahane Hayatım dizisi ile ekranlara dönüyor
Dizi ve filmlerin sevilen ve başarılı oyuncusu Hilal Altınbilek iddialı bir proje ile Fox Tv'de ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yapım şirketleri yeni sezon için televizyon kanallarına yeni projeler yapmaya ve tasarlamaya devam ediyor. Özellikle Fox Tv bu konuda rakipleri karşısında hayli öne geçmiş durumda. Adı duyulan ve duyulmayan en az 10 farklı proje için yapım şirketlerine sipariş veren kanal bu sezon yeni dizilerle seyirciyi ekranına çekmeye çalışacak. Son zamanlardaki başarısız reyting sonuçları karşısında yeni başlayan yapımların erken finalle sonlandığı ve bu konuda adı çıkan kanal yeni sezonda bu talihsizliğini yenmek için büyük çaba harcıyor. Birbirinden iddialı ve ilginç içerikli projelerin hazırlandığı Fox Tv için bir projede sektörün başarılı yapım şirketlerinden biri olan Ay yapım tarafından hazırlanıyor. Başrolünde iki güçlü ve sevilen oyuncunun yer aldığı ve senaryosu şu sıralar çalışılan Şahan e Hayat adındaki proje yeni sezonda ekranlarda ses getirecek gibi görünüyor.

İki Ünlü İsim Başrolde

Ay Yapım bu sezon Fox Tv için proje geliştiren yapım şirketlerinden biri. Şirket Fox Tv için Şahane Hayat adında bir dizi hazırlıyor. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın yer aldığı ve senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Şahane Hayat için yapım şirketi Ay Yapım şu sıralar cast çalışmasına yoğunlaşmış durumda. Başrolünde iki ünlü ismin yer alacağı Şahane Hayat yeni sezonda ekrana gelecek. Özellikle Bir Zamanlar Çukurova ile adından fazlasıyla söz ettiren başarılı ve güzel oyuncu Hilal Altınbilek ile son dönemin başarılı oyuncularından Onur Tuna’nın başrolünde yer alacağı Şahane Hayat için Ay Yapımla anlaşma imzalayan Hilal Altınbilek şu sıralar senaryo okumalarıyla zaman geçiriyor. Kaleme alınan senaryoyu çok beğenen oyuncunun yakında setlere döneceği ve yeniden seyirciyle buluşacağı belirtiliyor. Güzel oyuncunun Şahane Hayat adlı dizide Şebnem karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Hilal Altınbilek Yapımları Neler?

Bugüne kadar pek çok projede yer alan ve özellikle Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı dizide dört sezon boyunca rol alan güzel oyuncu Hilal Altınbilek bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında

-          Derin Sular

-          Karagül

-          Hayatımın Aşkı

-          Bir Zamanlar Çukurova ve

-          Çocuklar Sana Emanet yer almaktadır.

19-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar