Bihter 2023 sonunda geliyor

Bihter 2023 sonunda geliyor
Behlül rolü ile unutulmaz bir performans sergileyen Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı dizi aradan 13 sene geçmesine rağmen hala televizyonlarda yayınlanmaya devam ediyor.

Bihter filmi ne zaman izleyici karşısına çıkacak? Bihter filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Bihter filmi hangi yazarın hangi eserinden beyazperdeye uyarlandı? Filmin senaristi ve yapımcısı kim? Fimin yapımını ve yönetmenliğini kim üstleniyor? Filmin konusu nedir? Bihter filmi ve Farah Zeynep Abdullah ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Bihter 2023 sonunda geliyor

Amazon orijinal yapımı olan Bihter sinema filmi bu yılın sonunda izleyicisi olarak buluşacak. Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu’nun bilindiği üzere daha önceden defalarca hem filmi hem de dizisi çekildi. En son Behlül rolü ile unutulmaz bir performans sergileyen Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı dizi aradan 13 sene geçmesine rağmen hala televizyonlarda yayınlanmaya devam ediyor. Ve o kadar pahalı proje ve yapımlar arasında hala reyting listelerine girmeyi başararak otoriteleri şaşırtmaya devam ediyor.

Filmde yer alan oyuncular

Bihter rolünü güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın hayat verdiği dizinin 2023 sene sonunda yayınlanacağı Prime Video tarafından izleyicilere duyuruldu. Korkaklık, sadakatsizlik, cesaret, tutku gibi sebepler yüzünden büyük bir felakete yol açan ilginç ve acı bir öyküyü anlatan Bihter filminde Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, misafr oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran gibi önemli isimler yer alıyor.

Fimin yapımı TAFF Pictures’ten

Yönetmen koltuğunda Caner Alper ve Mehmet Binay’ın oturduğu filmin yapımını TAFF Pictures üstleniyor. Yapımcılığını Cemal Okan ve Timur Savcı’nın yaptığı Bihter filminin senaryosunu Merve Göntem kaleme alıyor. Bihter filmi Prime Video’nun en son yapımı olacak. 2023 yılının sonunda aboneleri ile buluşacak olan Bihter yerli bir Amazon Original yapımı. Bihter annesi Firdevs Hanım’ın hatalarından, yanlışlarından bıktığı için ve kendisini küçümseyen, imalı bakışlarından kurtulmak için Adnan Ziyagil ile evlenmeyi kabul eder. Babası yaşındaki bu zengin adam onun için bir kurtarıcı gibidir. Güç, para, şehvet gibi tehlikeli argümanların yavaş yavaş ağına düşen Bihter farkına varmadan annesine dönüşecektir. Ve bu durum hem Bihter hem de çevresini içinden çıkılmaz bir hale sürükler.

19-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler