Hizmetçiler 3. Bölüm İzle!

Hizmetçiler 3. Bölüm İzle!
Hizmetçiler 3. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta ses getiren bölümü ile seyirci karşına çıkan Kanal D'nin iddialı dizisi Hizmetçiler 3. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de. İyi Seyirler!

Hizmetçiler 3. Bölüm İzle! Fabrika Yapım tarafından hazırlanan başrollerini Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı, Seçkin Özdemir, Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı Hizmetçiler dizisi geçtimiz hafta Cumartesi günü Kanal'd'de ekranlara gelmişti. İlk bölümü seyircide fazla merak uyandırdı. Dizinin bu akşam ki bölümünde Eda zenginlerin şahşahlı hayatlarının arka sokaklarını çözmeye çalışırken bir yanda da kardeşini aramaktadır. dört hizmetçinin gerçekle yüzleştikleri hayatların anlatıldığı Hizmetçiler 3.bölümüyle saat 20.00’da kanal d'de. Hizmetçiler 3. Bölüm tek parça izlemek için bağlantı linkine tıklamayı unutmayın. 

Hizmetçiler 3.Bölümde Neler Olacak?

Ela kardeşinin izini sürmk için girdiği evde Aras'ın ikinci ve gixli bir telefonunun olduğunu öğrenir. Onu alır. Aras telefonun kaybolduğunu farkeder ve evindeki telefonun Ela’da olduğunu öğrenir. Ela’nın telefonu aldığını anlamaması için yaptığı açıklama Aras’ı hiç ikna etmez. Aras Ela'dan şüphelenmeye başlamıştır. Bir yandan da Derin’in izini sürer. Aklında bağdaştıramadığı ama emn olduğu bir şeyler vardır. Nedir ortalıkta dönen bu sır. Ela'da iyice kıllanan Aras Ela’nın Derin’le bağını çözebilecek midir?

Ela'nın evdeki tutumu Gülseren'i de şüphelendirmiştir. Emin olamasada Derin  ile ilgili olduğundan şüphelenir. Gülseren’in kendisini işten çıkarmayı düşündüğünü duyan Ela'nın eli ayağı birbirine karışır. Gülseren'in güvenini kazanmak ve evde kalmak için hızlıca bir plan yapar. Daha önce  Derin’in telefonunda bulduğu görüntüleri kullanmak fikrine kapılır. Ela'nın bulduğu bu görüntülerde kimler neyi saklamaktadır? Aras ve Gülseren bu videoya nasıl tepki verecekler? 

Evindeki telefonun Derin’e ait olduğunu öğrenen Aras Ela’yla yüzleşmeye gider.  Kardeşi uğruna girdiği bu hizmetçilik oyununda Köşeye sıkışan Ela ne yapacak?

Hizmetçiler 3. Bölüm bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de. Hizmetçiler 3. Bölüm tek parça izlemek için bağlantı linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . .

21-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar