Ünlü oyuncu ailecek karantinaya alındı!

Ünlü oyuncu ailecek karantinaya alındı!
Coronavirüs sebebiyle ünlü oyuncu ailecek karantinaya alındı. Ailesi karantinaya alınan ünlü oyuncu kim ve karantinayla ilgili son durum nedir?

Bugün itibariyle 300 bin insana bulaşan ve 13 bin hastayı öldüren Küresel Salgın Covid-19 ya da bilinen adıyla Coronavirüs sebebiyle ünlü oyuncu ailecek karantinaya alındı. Tüm dünyayı etkileyen salgın hastalık en çok dizi sektörünü ve oyuncuları vurdu. Ailesi karantinaya alınan ünlü oyuncu kim ve karantinayla ilgili son durum nedir, haberimizde. Şimdi detaylar

Ünlü oyuncu ailecek karantinaya alındı!

Sokağa çıkılmıyor, dizi ve filmler erteleniyor, sinema salonları bir bir kapanıyor kısacası hayat duruyor. Büyük çoğunluğumuzu eve hapseden küresel grip Coronavirüs kimseyi ayırt etmeden herkesi pençesine almaya ve can almaya başaldı. Bunlardan biri de “Vatanım Sensin dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Pınar Deniz oldu. Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ailesinden bazı bireylerin salgın şüphesi nedeniyle karantinaya alındığını doğruladı.

Ailecek karantinadalar

Sosyal medya hesabı Instagramdan acı haberi duyuran Pınar Deniz ailesinden birkaç kişinin teste tabi tutulduğunu ve test sonucu pozitif çıkarsa kendisini de karantinaya alınacağını bildirdi. Ünlü oyuncunun teyzesi, anneannesi ve annesi halen coronavirüsü şüphesiyle karantinada. Hastane önünden yaptığı canlı yayınla yaşadıklarını anlatan Pınar Deniz’in paylaşımını canlitv olarak aynen yayınlıyoruz.

Takipçilerine seslendi

Genç oyuncu, Instagram hesabı hikayeler bölümünden takipçilerine şöyle seslendi: “ Anneannemde nefes darlığı olduğu için hastaneye geldim. Corona yüzünden gözlem altındalar. Ben belirti göstermediğimiz için karantinaya alınmadım. Kendimi koruyor, dışarı çıkmıyordum. Ama onda pozitif çıkarsa hepimizi karantina altına almak zorundalar. Gözlem odasında 10 dakika durdum. Üzerinize kapıyı kapatıyorlar. Panik atak geçiriyor gibi oluyorsunuz. O yüzden evden çıkmayın. Kendinizi düşünmüyorsanız başkalarını düşünün.”

Bu korku anlatılamaz, yaşanır

Instagram hesabından yaptığı videoda ise yaşadıklarının anlatılamayacağını vurguladı genç oyuncu. Yaşadığı vahim durumu paylaşan Deniz, duygularını takipçileriyle şu sözlerle paylaştı: “Annem, teyzem ve anneannemi belirti olduğu için gözlem altına aldılar. Testin sonucunu bekleyeceğiz. Arayan, yazan herkese teşekkür ederim ama sinirlerim bozuldu, dönemeyeceğim size gerçekten. Siz istediğiniz kadar koruyun kendinizi, sevdiklerinizin başına bir şey gelecek korkusu anlatılamaz”

Pınar Deniz Kimdir?

1994 İstanbul doğumlu Pınar Deniz başarısı ve güzelliği ile dikkat çeken oyunculardandır. İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olan genç oyuncu bir süre oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine “Sil Baştan” adlı diziyle adım atan güzel oyuncu bir süre şarkı kliplerinde oynadı. Kanal D ekranlarında yayınlanan “Vatanım Sensin” adlı dizideki Yıldız karakteriyle hayran kitlesini  artıran oyuncuya geçmiş olsun diyoruz.

22-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar