Survivor 2020 Yarışmacısı Basketbolcu Şaziye İvegin Kimdir?

Survivor 2020 Yarışmacısı Basketbolcu Şaziye İvegin Kimdir?
Tv 8 ekranlarında 16 Şubat Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor'un ünlüler takımında yer alan Survivor 2020 Yarışmacısı Basketbolcu Şaziye İvegin Kimdir?

Sonunda beklenen gün geldi. 16 Aralık büyük gün ve bu gün için her şey hazır. Uzun zamandır merakla beklenen ve ne zaman başlayacak, yarışmacılar kimler olacak diye sorulan Survivor 2020 Ünlüler kadrosu tamamlandı. Tv 8 ekranlarında yıllardır süren ve seyircinin heyecanla takip ettiği yarışma programı bir sonraki Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Yarışma bu sene ünlüler ve gönüllüler arasında yaşanacak ve yine inanılmaz bir rekabet ve aksiyon ve heyecan seyirciyi bekleyecek. Uzun süredir merakla beklenen Survivor 2020’nin kadrosu da sonun da tamamlandı. Kadrosunda birbirinden iddialı isimler yer alırken bu isimlerden dikkat çekenlerden biri de ünlü kadın basketbolcu Şaziye İvegin Üner. Peki, Şaziye İvegin Üner kimdir sizler için araştırdık?

Survivor 2020 Ünlüler Kadrosunda Bir Kadın Basketbolcu: Şaziye İvegin Üner

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla beklediği yarışma programı Survivor 2020’nin başlamasına bir hafta kaldı. 16 Şubat Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor’un kadrosu tamamlandı ve program için son hazırlıklar yapıldı. Ünlüler ve gönüllüler arasında gerçekleşecek yarışmanın ünlüler kadrosu da tamlandı. Ünlüler kadrosunda yer alan isimlerden bir zamanlar Kadın Milli Basketbol takımında da oynayan ve başarılarıyla dikkat çeken Şaziye İvegin Üner’de Survivor 2020 Ünlüler kadrosunda yer aldı.

Survivor 2020 Şaziye İvegin Üner Kimdir?

Kadın Basketbol Milli Takımında da uzun süre forma giyen Şaziye İvegin Üner 8 Şubat 1982 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. 7. Sınıfa giderken iki kız kardeşi ile birlikte basketbola başlamıştır. Şaziye İvegin Üner iki kız kardeşiyle birlikte Botaş’ta 2 kez Türkiye Genç Kızlar Basketbol Şampiyonasında şampiyonluğu yaşamıştır. 22 yaşında iken takımın kaptanlığını üstlenen oyuncu ülkedeki en genç kaptan unvanını almıştır. 10 yıl oynadığı Botaşspor’dan sonra 2004 yılında Fenerbahçe2ye transfer olmuştur. Fenerbahçe2de de oldukça balarılı olan basketbolcu Şaziye İvegin 2007 – 2008 sezonun da Montigarda ile anlaşmıştır. Oyuncu daha sonra Beşiktaş ve Galatasaray’da da oynayarak üç büyük kulüpte oynama başarısını göstermiştir. Oyuncu İspanya’da düzenlenen 2005 Akdeniz Oyunları’nda altın madalya kazanan milli takım kadrosunda da yer almıştır. Oyuncu 2012 Yaz Olimpiyatları’nda Türkiye Kadın Milli Basketbol Takımı kadrosunda yer almıştır ve takımın 5. Olmasında büyük katkı sağlamıştır. Şaziye İvegin Üner Surivor’da da iddialı isimler arasında yer almaktadır.

08-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar