Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna bomba bir isim katıldı

Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna bomba bir isim katıldı
Atv'nin çarşamba akşamlarına imza atan Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna bomba bir isim daha katıldı. Sezonun en flaş dizisi olmaya aday Kuruluş Osman'a katılan bomba isim kim?

Atv'nin çarşamba akşamlarına imza atan Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna bomba bir isim daha katıldı. Her geçen gün başarı çıtasını bir kademe daha yükselten diziye senaryo gereği yeni yeni karakterler dahil oluyor. Hal böyle olunca güçlü isimlerle kadrosunu güçlendiren Kuruluş Osman zirvedeki yerini koruyor. Bayrağı devraldığı Diriliş Ertuğrul gibi Sezonun en flaş dizisi olmaya aday olan Kuruluş Osman dizisine katılan bomba ismi herkes merak ediyor. Şimdi detaylar

Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna bomba bir isim katıldı

Tarihi dizilerde gösterdiği performansla dikkat çeken ve yer aldığı projelerle adından sıklıkla söz ettiren Yurdaer Okur nihayet özlediği diziye kavuştu. Usta oyuncu sabırla beklediği Kuruluş Osman dizisinde Moğol komutanı oynayacak

Kuruluş Osman Reytinglerde de tahta kuruldu

Atv ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamlarıı zirvedeki yerini hiçbir diziye kaptırmayan Kuruluş Osman bu başarısını sıcak konusu kadar kadrosuna kattığı birbirinden güçlü isiımere borçlu. Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel ve Ayşegül Günay gibi usta oyuncular görev yapıyor.

O bir tiyatro kurucusu

İsmi sık sık "Yeni Hayat" ve "Zümrüanka" başta olmak üzere birçok dizi için geçen Yurdaer Okur çoktandır Bozdağ Filmden teklif bekliyordu. Sonunda muradına kavuşan ünlü tiyatrocu "Kuruluş Osman" dizisi kadrosuna katıldı. Kurduğu tiyatrolarla adından söz ettiren Okur, genel yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı Kuruluş Osman dizisinde Moğol komutanı canlandıracak. Canliv olarak Yurdar Okur'a başarılar diliyoruz.

Yurdaer Okur Kimdir?

1974 Rize doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yüksek lisans yaparke Genco Erkal ile tanışan Yurdaer Okur, böylece Dostlar Tiyatrosu'ndaki yolculuğu da başlamış oldu. Oyunculuk kariyerine Yalınayak Sokrates adlı oyunla başlayan oyuncu uzun yıllar Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda oyunculuk ve yönetmenlik yaptı. Diyarbakırlı Gençlere evde drama dersleri vererek halka tiyatroyu sevdiren Yurda er Okur birçok tiyatro kurarak hem oyunculuk hem de yönetmenik yaptı.

Yönettiği tiyatro filmleri

Euridice'nin Elleri ve Ben Feuerbach

Evlenme

Benim güzel pabuçlarım.
 


Tiyatro ile yetinmeyen Yurdaer Okur Kurtlar Vadisi Pusu ile başladığı dizi ve sinema sektöründe birçok yapıma imza attı.

Rol aldığı bazı yapımlar

Kurtlar Vadisi Pusu

Karadayı

Reaksiyon

Türkan (sinema)

Labirent

Kılıç günü

Sakarya Fırat

Köprü

Kısık Ateşte 15 Dakika

Kabuslar evi

Gen

Belalı Baldız

Aslı ile Kerem

Sır çocukları

Çifte Bela

Tatlı Hayat,

Evdeki Yabancı

Üzgünüm Leyla

Ferhunde Hanımlar

Dadı

10-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar