Hizmetçiler dizisi nerede çekiliyor?

Hizmetçiler dizisi nerede çekiliyor?
Kanal D ekranlarının merakla beklenen dizisi, Hizmetçiler dizisi nerede çekiliyor? İşte yakında başlayacak diziyle ilgili tüm bilgiler.

Hizmetçiler dizisi ile ilgili pek çok soru soruluyor. Bunlardan başında "Hizmetçiler dizisi nerede çekiliyor?" sorusu geliyor. Lüks hayatlara bu kadar yakınken bir o kadar da uzak olan hizmetçilerin hikayesini ekrana taşıyacak Hizmetçiler dizisi ile ilgili tüm bilgiler. Oyuncu kadrosunu hangi isimler oluşturuyor? Konusu tam olarak ne? Nerede çekiliyor? 

Hizmetçiler dizisi nerede çekiliyor?

Kanal D'den ekrana gelmeye hazırlanan Hizmetçiler, Cennet Konakları olarak adlandırılan hayali bir sitede geçmektedir. Böyle bir yer tabii ki yok. En azından dizinin çekildiği bölgede böyle bir yer yok. Cennet Konakları, birbirinden lüks villalar ile çevrili bir sitedir. Cennet Konakları olarak ifade edilen yer İstanbul, Çekmeköy, Reşadiye'de bulunmaktadır. Yani "Hizmetçiler dizisi nerede çekiliyor?" sorusunun cevabı İstanbul, Çekmeköy, Reşadiye'dir. Bu bölge ilk kez bir diziye ev sahipliği yapmıyor. Daha önce Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin çekimleri de aynı bölgede yapılmıştı.

Hizmetçiler dizisinin konusu ne?

Hizmetçiler dizisi Meksika yapımı olan ve 2009 yılında ekrana gelen Ellas son La Alegria Del Hogar dizisinden uyarlamadır. Bu dizinin Türkiye'den önce ABD'de de uyarlandığını hatırlatalım. Peki Hizmetçiler dizisinin konusuna gelecek olursak, Hizmetçiler dizisi Ela adındaki genç bir kadının ummadığı bir anda yolunun Atahanlılar ile kesişmesiyle başlıyor. Öncesinde taşrada yaşayan Ela, şimdi Cennet Konakları adındaki lüks bir sitede Atahanlıların hizmetçisi olur. Bu hikayenin parçaları Ela'nın yanı sıra Hacer, Atiye ve Çiçek'tir aynı zamanda. Kimsenin göründüğü gibi olmadığı bu sitede hizmetçiler sadece büyük malikaneleri değil aynı zamanda patronlarının kirli sırlarını temizlemektedir.

Hizmetçiler dizisi oyuncu kadrosu

Hizmetçiler dizisinin oyuncu kadrosunu Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı, Seçkin Özdemir, Ayşenil Şamlıoğlu, Gamze Karaduman, Nilay Erdönmez, Neslihan Arslan, Gökhan Soylu, Hazal Benli, Servet Pandur, Emre Akkuş, Cansu Fırıncı ve Özer Arslan oluşturuyor. Fabrika Yapım imzasıyla Kanal D'den ekrana gelecek dizinin yönetmenliğini Metin Balekoğlu yaparken senaryosunu Makbule Kosif kaleme alıyor.

Hizmetçiler dizisinin ilk bölümünün ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde yayın tarihinin açıklanması bekleniyor

21-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler