Doktor Ahmet Sadık Filminin Oyuncu Kadrosu Göz Kamaştırıyor

Doktor Ahmet Sadık Filminin Oyuncu Kadrosu Göz Kamaştırıyor
1960’lı yıllarda Kıbrıs’ta Rumlar tarafından katledilen Doktor sadık Ahmet ve ailesinin hikayesini anlatan film için usta isimlere teklif gitti.

Özellikle bu yaz pek çok oyuncu televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerin yanı sıra yaz aylarında sete çıkarak çekimlere başlayan sinema filmlerinde de çalışmaya devam etti. Yaz aylarında çekilen sinema filmleri şu sıralar sete çıkarak çekimlere başlarken bir sinema filmi daha son hazırlıkları yapıyor. Bir yakın dönem ve biyografi filmi olarak projelendirilen ve 1960’larda Kıbrıs’ta yaşanan büyük bir dramın kahramanlarının hikayesini anlatacak olan Doktor Ahmet Sadık filmi için cast çalışmaları devam ediyor. MCG Film tarafından hazırlıkları süren ve yönetmen koltuğunda Hakan Yonat’ın yer alacağı filmin başrolünde Doktor Sadık Ahmet karakteri olarak ünlü oyuncu Turgay Aydın yer alacak. Şu sıralar oyuncu seçmeleri devam eden filmin bir diğer oyuncusu ise proje seçiminde titizliği ile bilinen ünlü ve başarılı oyuncu Ozan Akbaba oldu.

Ozan Akbaba Setlere Dönüyor

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru adlı projede başrol oynayan başarılı oyuncu Ozan Akbaba yeni projesiyle çok yakında setlere dönüyor. Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarısı ile bilinen ve proje seçiminde oldukça titiz davranan Ozan Akbaba Kasaba Doktoru’nun final yapmasıyla tatile girmiş ve bu sırada da kendisine teklif edilen projeleri değerlendirmeye almıştı. Başarılı oyuncu bu günlerde televizyon kanalları için proje değerlendirmeye devam ederken yakında çekimleri başlayacak olan Doktor Sadık Ahmet Filmi’yle de el sıkıştı. Filmde Doktor Sadık Ahmet’in kayınbiraderi Ali karakterine hayat verecek oyuncunun filmde konuk oyuncu olarak yer alacağı öğrenildi. Çok yakında çekimlere başlayacak filmin büyük ses getirmesi bekleniyor.

Ünlü İsimlere Teklif Gitti

Kıbrıs’ta 1960’lı yıllarda Rumlar tarafından Türklere yönelik şiddet eylemlerinin sembol isimlerinden olan ve ailesiyle birlikte katledilen Doktor Sadık Ahmet’in hikayesini anlatacak filmin hazırlıkları devam ediyor. MCG Film tarafından hazırlanan filmin yönetmen koltuğunda hakan Yonat yer alıyor. Başrolünde Turgay Aydın’ın yer aldığı filmin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Ozan Akbaba ile de anlaşan yapım şirketi ayrıca film için ünlü isimler

-          Uğur Yücel

-          Erdal Beşikçioğlu

-          Emin Gürsoy’a da teklif gitmiş durumda. Bu isimlerin çok yakında kararlarını vereceği belirtiliyor. 16 Ağustos da çekimlere başlayacak filmin senenin son haftalarında vizyona girmesi bekleniyor.

20-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar