Hudutsuz Sevda'da beklenmedik ayrılık!

Hudutsuz Sevda'da beklenmedik ayrılık!
Now'un sevilen dizisi Hudutsuz Sevda'dan beklemedik bir ayrılık haberi geldi. Sevilen isim yeni sezonda kadroda yer almayacak..

Now Tv'nin reytinglerde büyük bir başarı gösteren dizisi Hudutsuz Sevda'dan beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Sezon finali ile ekranlara veda eden dizinin kadrosundan ayrılan isim kim oldu? İşte sevilen dizi Hudutsuz Sevda'ya veda eden o isim..

Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Burak Sevinç, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi daha ilk bölümü ile büyük bir başarı elde etmişti. MedYapım imzalı Perşembe akşamlarının vazgeçilmez haline gelen dizi efsane bir sezon finali bölümü ile geçtiğimiz hafta ekranlara veda etti. İkinci sezon için daha şimdiden merak uyandıran diziden gelen bu ayrılık haberi sevenleri şoke etti.

Rızvan Leto yani Burak Sergen diziye veda etti!

Now Tv ekranlarının ikinci sezona devam edecek dizileri arasında yer alan Hudutsuz Sevda'ya veda eden isim Rızvan Leto’yu canlandıran Burak Sergen oldu. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Rızvan Leto yani Burak Sergen'in ayrılığı senaryoda ne gibi bir değişiklik yaşatacak merak konusu. Usta oyuncu geçtiğimiz günlerde yayınlanan sezon finali bölümünde nikah masasına oturmuştu. Burak Sergen'in diziden ayrılma nedeni de henüz bilinmiyor. MedYapım’ın başarılı projeleri arasında yer alan Hudutsuz Sevda'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizi Burak Sergen'in ayrılığına senaryoda nasıl yer verecek? Yeni sezonda izleyicileri heyecan dolu bölümler bekliyor.

Burak Sergen Kimdir?

Ankara doğumlu Burak Sergen, 1984 yılında dünyaya gelmiştir. Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan hemen sonra tiyatro kariyerine adım atmıştır. Devlet Tiyatroları'nda sanatçı olarak görev alıp ve aynı zamanda Ankara Devlet Tiyatrosu'nda Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük yapmıştır. Bunların yanı sıra Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Televizyon ve sinema filmlerinde de rol almıştır.

Burak Sergen rol aldığı film ve diziler;

Çukur, Fi, Sen Benimsin, Kara Sevda, Saklı Kalan, Kızıl Elma, Araf Zamanı, Aşk ve Ceza 2. Sezon, Zoraki Başkan, Masumlar, Derdest, Dicle, Köpek, Erkek Tarafı, Bulutbey, Aşk ve Gurur, Cesur Kuşku, Beybaba, Kurt ve Kuzu, Aşk Kırmızı vb..

10-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar