Yalı Çapkını dizisinde bir ayrılık daha!

Yalı Çapkını dizisinde bir ayrılık daha!
Star Tv'nin iki sezondur büyük ilgi ile izlenen dizisi Yalı Çapkını'ndan bir isim daha ayrıldı? Yalı Çapkını'na kim veda etti?

Cuma akşamları Star Tv'yi reytinglerde zirveye taşıyan dizi Yalı Çapkını bir isime daha veda etti. Sezon finalinin ardından gelen bu ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü. Peki diziden ayrılan isim kim oldu?

Star Tv'nin gerçek hayat hikayesinden uyarladığı ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını dolu dolu geçen bir sezonu daha geri de bıraktı. Hem konusu hemde birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu kadrosuyla izleyenlerin büyük beğenisini toplayan dizi 3. sezon içinde devam kararı aldı. Seyran ve Ferit'in heyecan ve aksiyon dolu aşkı izleyenleri ekran başına bağladı. Her bölümü heyecanla beklenen dizi geçtiğimiz hafta yayınlanan sezon finali bölümü ile kısa bir araya girdi. Dizinin sezon finaline girmesiyle birlikte ayrılık haberleri de ard arda geldi. İlk olarak Ferit'İn babası Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ diziye veda etti. Emre Altuğ'un ardından gelen bu ayrılık haberi herkesi şaşırttı. Peki diziye veda eden isim kim oldu?

Şehmuz dayı diziden ayrıldı

İkinci sezonda reytinglerin düşmesi ile yeni bir arayışa giren dizi, kadrosuna yeni isimler dahil etmişti. Bunlardan biri de Ferit'in eski kız arkadaşı Pelin'in dayısı Şehmuz olmuştu. Sezon boyunca rolüne devam eden Şehmuz karakteri sezon finali ile Emre Altuğ'un ardından diziye veda eden ikinci isim oldu. Şehmuz karakterine hayat veren başarılı oyuncu Turgut Tunçalp, Yalı Çapkını dizisinden ayrıldı. Diziden gelen bu ayrılık haberleri 3. sezonda bambaşka bir Yalı Çapkını izleyeceğimizin habercisi oluyor.

Şehmuz karakterini canlandıran oyuncu Turgut Tunçalp'ın OGM Pictures tarafından hazırlanan yeni bir dizinin kadrosunda yer almak için kolları sıvadığı gelen iddialar arasında. Başarılı oyuncu Yalı Çapkını dizisinden önce Teşkilat dizisinde Halit Başkan'ı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de mafya Haşmet Façalı karakterini canlandırmıştı.

Yalı Çapkını sezon finalinde neler yaşandı?

Pelin'in Seyran'ın hastalığını bildiğini açıklar ve bu durum ikili arasında yardımlaşma yaratır. Ferit ise yaşadığı olaylardan dolayı ailesini sevdiklerini korumak için Kont Ziya'dan destek ister. Ancak Ferit'in değişen tavırları Seyran'ı endişelendirir ve Halis Ağa'ya haber verir. Bu hamle, Kont Ziya ve Halis Ağa arasında gerginliğe neden olur. Halis Ağa, Korhan Ailesi'nin üzüntülerini cezalandırmak için büyük bir plan yapar. Planın sonucunda herkesi şaşırtacak bir sürpriz ortaya çıkar ve Seyran, hayat ve ölüm arasında gidip gelir.

10-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar