Hülya Avşar, Aşkın Dünkü Çocukları filmiyle setlere dönüyor

Hülya Avşar, Aşkın Dünkü Çocukları filmiyle setlere dönüyor
Aşkın Dünkü Çocukları filmine Uğur Yücel'den sonra Hülya Avşar geliyor. Duygusal bir aşk hikayesinin anlatıldığı filmde 40 yıllık bir zaman atlaması olacak.

Aşkın Dünkü Çocukları filmi duygusal ve hüzünlü hikayesi ile merak uyandırıyor. Uğur Yücel’den sonra bir başka dev isim olan Hülya Avşar ile anlaşmaya varıldı. Anlaşmaya göre Hülya Avşar 14 Ağustos tarihinde Ordu’nun Ünye İlçesine geçecek ve çekimleri 4 günde tamamlanacak. Ali Düşenkalkar ve Mehmet Özgür de filmde yer alan önemli isimlerden.

Aşkın Dünkü Çocukları filmine dev transfer

Uzun süreden beri setlerden uzak duran Hülya Avşar, Aşkın Dünkü Çocukları filmi ile tekrar film çekimi için el sıkıştı. Aşkın Dünkü Çocukları filmi iki dev ismi buluşturarak büyük bir başarıya imza attı. Uğur Yücel ile daha önce Arif rolü için imza atılmıştı. 40 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak olan filmde 18 yaşında iki gencin aşkı ile başlayacak film günümüze kadar devam edecek. Yaşanmış bir hikâyeden yola çıkan filmde Hülya Avşar İsabel karakterine hayat verecek. Yıllarca birbirinden ayrı kalan birbirini seven farklı kültürlerden gelen iki gencin hüzünlü hikayesi beyazperdeye aktarılacak. 

Filmde Mehmet Özgür’de yer alıyor

Çekimleri Ordu’nun Ünye ilçesinde çekimlere başlayacak filmin yönetmen koltuğunda Levent Onan oturuyor. Filmin çekimleri için Ünye’ye 14 Ağustos’ta geçecek olan Hülya Avşar’ın filmdeki sahneleri 4 gün içinde tamamlanacak. Ali Deşenkalkar’ın Sömelek Rıza karakterine hayat vereceği filmde Mehmet Özgür, Namık karakterini canlandıracak. Büyük bir aşkın konu edinildiği Aşkın Dünkü Çocukları’nın vizyona gireceği tarih merakla bekleniyor.

Hülya Avşar kimdir?

10 Ekim 1963’te Balıkesir’de dünyaya gelen oyuncu aslen Ardahanlı Kürt bir aileden gelmektedir. Emral ve Celal Avşar’ın ilk çocuğu olan Avşar’a ailesi Malakan Curri(sarışın) diye seslenirdi. Bulvar Gazetesi’nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışması’nda birinci oldu. Fakat başından daha önce evlilik geçtiği anlaşılınca tacı geri alındı. Tacının alınması ile bahtı açılan oyuncu ilk olarak Haram filmi ile sektöre girdi. Daha sonra müzik eğitimi alan Avşar altı albüm ve bir single çıkardı. Onlarca film ve dizide yer alan Hülya Avşar son olarak Now’da Masumiyet dizisinde başrol oynadı. Birçok programda sunuculuk ve jüri üyeliği yapan sanatçının Kaya Çilingiroğlu’ndan Zehra isimli bir kızı bulunmaktadır.

03-08-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler