Bahar dizisi yeni sezona bomba gibi geliyor

Bahar dizisi yeni sezona bomba gibi geliyor
MF imzası ile Show TV ekranlarında geçen sezon fırtına gibi esen Bahar dizisine yeni sezonda tam 6 yeni karakter dahil oluyor.

Bahar dizisi yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerinde oynadıkları dizinin yeni sezonuna tam 6 yeni karakter katılıyor.

Bahar dizisinin yayın tarihi belli oldu

Önceki sezonda fırtınalar estiren ve reyting rekorları kıran Show TV’nin Bahar dizisinin yeni sezon için yayınlanacağı tarih belli oldu. Yeni sezona kadrosunu genişleterek girecek olan Bahar dizisi 17 Eylül tarihinde izleyicisi ile buluşacak. İkinci sezonu merakla beklenen diziye Peran Vakfı Başhekimi olarak Süreyya karakteri ve asistanı ve sağ kolu olarak Ergün dahil olacak. 

Yeni oyuncular geliyor

Gerçek ismi Bahar Uyanmaya Hazır Mısın? olan diziye Çağla’nın Elit Andaç Çam arkadaşı Zühal, Evren’in (Buğra Gülsoy) manevi oğlu Cem, Peran Vakfının kantininde çalışacak olan Kiraz, Uğur’un(Devrim Kabacaoğlu) babası Habip karakterleri de katılacak. MF imzalı dizinin 20 Ağustos sonrası sete çıkması bekleniyor. Senaryosunu Ayça Üzüm ve ekibinin kaleme aldığı dizinin ilk sezonki başarısını sürdürmesi bekleniyor.

Demet Evgar’ın yıldızı parladı

Geçtiğimiz sezona Damga vuran diziye imzasını vuran oyuncu Demet Evgar oldu. Demet Evgar diziye de ismini veren Bahar karakterini başarı ile canlandırdı. Tıp fakültesi eğitimini kendisi, eşi ve oğlu gibi bir doktor olan akademisyen olan kayınpederine bakmak için yarıda bırakan Bahat hep bir şeylerin eksikliğini hisseder. Profesör olan ve kendisini kızı gibi seven kayınpederinin ölümü sonrası dünyaya farklı gözlerle bakmaya başlar. Tam hayata farklı adımlarla yeniden başlama düşüncesinde iken kendisine organ naklinin gerekli olduğunu üzüntüyle öğrenir. Donör olarak organı kendisine uyan kocası Dr. Timur’un annesinin de etkisi ile organ vermemesi karşısında yıkılır. Ailesi için deyim yerindeyse saçını süpürge eden Bahar’a bu durum çok ağır gelse de yeni bir donör bulunur ve hastane stajına başlar. Çünkü ayakları üzerinde durmak ve 25 yıl sonra da olsa doktor olmak istemektedir. Bu süreçte Timur ve annesi hep kendini kösteklerken başta annesi, çocukları ve Dr Evren’de kendisine her türlü desteği vermektedirler.

Boşanmaya doğru giden bir evlilik

Daha sonra eşinin kendini aldattığını ve hatta bu ilişkiden eşinin bir çocuğunun olduğunu öğrenince kesin olarak boşanmaya karar verir.  Ama Timur ve annesi buna karşı çıkar. Çünkü babası vefatından önce tüm mal varlıklarını Bahar’ın üstüne yapmıştır. Ama Bahar’ın bundan da haberi yoktur. 

09-08-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler