Hülya Avşar: Ben Olsam Fiyatı Beş Bin Lira Yapardım!

Hülya Avşar: Ben Olsam Fiyatı Beş Bin Lira Yapardım!
Ünlü isim Hülya Avşar verdiği bir röportajda sahneye çıkmasından Riva’da yaptırdığı çiftlik evine ve Bodrumda yaşanan şezlong fiyatına kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir otelin aldığı bir karar tüm ülkede bir anda gündem olmuş ve ünlü ünsüz herkes otelin aldığı bu kararı konuşmuş kimileri kararı desteklerken kimileri de eleştirmişti. Otelin aldığı karar sahilde bulunan şezlongların fiyatının bin lira olmasıydı ve otel bunun içinde pek çok hizmet bulunduğun da belirtmişti. Ancak birçok ünlü bu fiyatın çok fahiş oldu konusunda birleşmiş ve sosyal medya hesaplarından otelin aldığı bu kararı eleştirmişlerdi. Kimi ünlülerde ülkede serbest piyasa ekonomisi olduğunu vurgulayarak otelin kararının arkasında durmuş ve bin liralık şezlong fiyatlarını makul bulmuştu. Her ne kadar otelin aldığı karar birçok kişiyi karşı karşıya getirse de otel aldığı kararın arkasında durmuştu. Son olarak ünlü isim Demet Akalın bir paylaşımında Torba Halk Plajı oh mis gibi” paylaşımıyla otelin bin liralık kararını eleştirmişti. Şimdi ise başka bir ünlü isim olan Hülya Avşar ben olsam fiyatı beş bin lira yapardım açıklamasını yaptı. İşte detaylar!

Kapıda Kuyruk Olurdu!

Ünlü isim Avşar Kızı Hülya Avşar bir gazeteye verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avşar kızının özellikle bin liralık şezlong fiyatı hakkındaki açıklaması sosyal medyada ve magazin dünyasında yankı buldu. Hülya Avşar açıklamasında “ben olsam o fiyatları daha da fazla yapardım. Çünkü bir şeyin fiyatını çoğalttıkça insanız oraya gitmeyi daha çok tercih ediyor. Onlar işin kolayını bulmuşlar. Ben bin liralık şezlongdayım diye hava atacak çok insan olduğu için. Ben olsam fiyatı iki misli koyarım. Beş bin yapardım. Bak kapıda kuyruk olurdu.” İfadelerini kullandı. Avşar kızı bu açıklamasıyla halkımızın desinlere çok gittiğini vurgularken bunu bilen işletmelerinde bu durumu kullandığını ifade etti.

200 Bin Liralık Saat!

Bir gazetenin yaptığı röportajda ayrıca Avşar Kızı kendisiyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Hülya Avşar Riva’da yaptırdığı çiftlikle ilgili sorulan soruya “evet Riva’da bir çiftlik evi yaptırıyoruz. Zehra’nın çalıştığı şirketle hayalimi gerçekleştireceğim. Başladık, yavaş yavaş bitireceğiz. Çiftlikte tenis kortu olacak, hayvan kısmını pek düşünmedim” ifadelerini kullandı. Avşar Kızı ayrıca sahneye çıkıp çıkmayacağı ve sahne fiyatıyla ilgili soruya “aslında ara vermedim de sahneye çıkacak yer bulmak çok zorlaştı. Tabii seçici olmakta fayda var diye düşünüyorum. Ama 26 Haziran’da Bodrum’da 3 gün sahne alacağım. Tabiî ki doğal olarak indirim yapmamı istediler. Ama açıkçası ben indirime gitmedim. Yani onlar da aşırı bir istekte bulunmamışlardı” ifadelerini kullandı. Hülya Avşar’ın yapılan röportaj sırasında kolunda yaklaşık 200 bin lira değerinde olan saat dikkat çekti.  

10-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar