Hülya Avşar: Çok iyi kayınvalide olurum

Hülya Avşar: Çok iyi kayınvalide olurum
Ünlü sanatçı Hülya Avşar yürüyüş yaparken gazetecilerin sorularını cevapladı. Çok özel açıklamalar yapan Hülya Avşar, "Çok iyi kayınvalidelik yaparım" dedi.

Magazin dünyasının gözde isimlerinden biri olan Hülya Avşar magazin gazetecilerinin sorularını yanıtladı. İstinye'de yürüyüş yaparken gazetecilerin sorularını cevaplayan Hülya Avşar özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. TV100'ün haberine göre torun sahibi olmak istediğini söyleyen Hülya Avşar, kayınvalideliği de çok iyi yapacağını anlattı. Hülya Avşar'a yarın Sevgililer Günü olduğu da hatırlatıldı. En son ne zaman sevgililer gününü kutladığı sorulan Hülya Avşar, hatırlamadığını söyledi. Hülya Avşar kız kardeşleriyle buluşmaya giderken gazetecilerin sorularını cevapladı.

Hülya Avşar en son ne zaman Sevgililer Günü'nü kutladı?

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar özel hayatıyla da dikkat çeken isimlerden. Uzun süredir yalnız olan Hülya Avşar'a "En son ne zaman Sevgililer Günü'nü kutladınız?" sorusu soruldu. Hülya Avşar, kahkaha atarak o tarihi hatırlamadığını söyledi. Avşar, "Artık unuttuk, bizden geçti. Herkesin en büyük problemi bu değil mi? Kimse kafasına göre birini bulamıyor. Ama ben hayatımdan memnunum, yaşadıklarıma sayıyorum" dedi. Hülya Avşar uzun süre evli kaldığı Kaya Çilingiroğlu'yla 2005 yılında boşanmıştı. 58 yaşındaki güzel oyuncunun bu evlilikten Zehra Çilingiroğlu adlı bir kızı olmuştu.

Hülya Avşar torun sahibi olmak istiyor

Magazin gazetecileri Hülya Avşar'ı bulmuşken tüm sorularını sordu. "Bizden geçti" diyen Hülya Avşar'a bu kez kızı ile ilgli sorular soruldu. Torun sahibi olmak isteyip istemediği sorulan Hülya Avşar, "Olmak isterim tabi… Yani hayatta her şeyi en doğru zamanda, en doğru yerde, en güzel şekilde yaşamak isterim" şeklinde konuştu. Damadınızı siz seçmek ister misiniz gibi bir soru daha sorulan Hülya Avşar şu cevabı verdi; "Yoo, niye ben seçeyim? Onlar birer birey niye ben seçeyim? Kayınvalidelik yaparım, çok iyi yaparım hem de… Her şey edepli, saygılı ve görgülü olduğu sürece güzel… Yani bizim artist olmamız, böyle bir mesleğimiz olması, edepten uzak olmamızı gerektirmez. Neyse ailemizde yaşananlar biz de onları yeri geldiğince yaşamak istiyoruz."

13-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar