Hülya Avşar İbrahim Tatlıses ile Olan Öpüşmesini Anlattı

Hülya Avşar İbrahim Tatlıses ile Olan Öpüşmesini Anlattı
Masumiyet dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Hülya Avşar yıllar önce İbrahim Tatlıses’le Mavi Mavi filminde yaşanan öpüşme anlarını anlattı.

Son günlerde özellikle yıllar sonra ilk kez bir dizide oynayacak olmasıyla gündeme gelen ve katıldığı programlarda daha çok bu konuyla ilgili yorumlar yapan ve konuşan ünlü isim Hülya Avşar bu sefer bambaşka bir açıklamayla gündemde. Hülya Avşar Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Exxen adlı internet yayın platformunda hazırlanan bir programa konuk oldu ve sorulan sorulara her zaman olduğu gibi dobra dobra cevaplar verdi. Ünlü isim Hülya Avşar kendisi hakkında pek çok konuda sorulan sorulara cevaplar verirken ayrıca bir zamanlar dillerden düşmeyen ve halen yeri geldiğinde herkesin bahsettiği İbrahim Tatlıses ile olan öpüşmesine açıklama getirdi. İşte Hülya Avşar’dan yıllar sonra gelen İbrahim Tatlıses ile öpüşmesinin açıklaması.

O Öpüşme Nasıl Oldu, Nasıldı?

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve on parmağında on marifet Avşar kızı Hülya Avşar Exxen’de katıldığı bir programda sorulan sorulara dobra dobra cevaplar verdi. Hülya Avşar’ın özellikle İbrahim Tatlıses ile birlikte rol aldığı filmdeki öpüşmesi bugün magazin medyası ve sosyal medyanın en çok konuşulan konularından oldu. Hülya Avşar o öpüşmeyle ilgili olarak sorulan soruya “İbrahim’in sadece beni değil herkesi öyle öptüğünü düşünüyorum. O sahnede fazla samimiyet var bence” ifadelerini kullandı. Mavi Mavi filminde İbrahim Tatlıses ile birlikte rol alan Hülya Avşar’ın öpüştüğü bu sahne 15 kez tekrar edilmişti. Yıllarca konuşulan bu öpüşme sahnesi ikiliye her yerde sorulan soruların başında geliyordu.

İlişkide Sahtekarım!

Hülya Avşar programda kendisine sorulan sorulara cevap verirken açık yüreklilikle her şeyi dile getirdi. Hülya Avşar kadın erkek ilişkisiyle ilgili bir soruya “ilişkide baskın değilim, yapılan baskıyı kabul etmiş görünürüm. O konuda sahtekarın tekiyim. Karşımdaki mutlu olsun diye kendimden olmayan şeyler yaparım. Ama hepsi yalan. Bir iki sene geçince gerçek kimliğim ortaya çıkar. Çünkü sıkılmaya başlarım” ifadelerini kullandı. Avşar kızı bir erkekte aradığı özelliklerle ilgili olarak ise “benim bir erkekte en dikkat ettiğim şeyler espri kabileyeti, dişler ve tırnaklar” ifadelerini kullandı. Hülya Avşar ayrıca “18 – 19 yaşından sonra hayatım inanılmaz bir çalışma içerisinde geçti. Dolayısıyla elde ettiğim şeylerin farkına şimdi şimdi varıyorum. Hiçbir zaman şöhret olduğumu kendimde yaşayamadım. Hani vardır ya, şöyle havalar atarlar, kulise gelmeden önce şunu bunu istiyorum diye. Çok istiyorum bunu yapmak” ifadelerini kullandı.

11-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar