Hüner Coşkuner’in Ölmeden Önce Yazdığı Son Şarkı Ortaya Çıktı!

Hüner Coşkuner’in Ölmeden Önce Yazdığı Son Şarkı Ortaya Çıktı!
Geçtiğimiz hafta kemik iliği kanseri sebebiyle 57 yaşında hayata veda eden usta şarkıcı Hüner Coşkuner’in piyasaya çıkaramadığı son şarkı ortaya çıktı!

Türk sanat Müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan ve seslendirdiği be yazdığı şarkılarla milyonların kalbinde taht kuran merhum şarkıcı Hüner Coşkuner ile ilgili ortaya çıkan bir gerçek sevenlerini derinden yaraladı. Geçtiğimiz günlerde yakalandığı kemik iliği kanseri sebebiyle 57 yaşında hayata veda eden Hüner Coşkuner’in piyasaya çıkmamış bir şarkısı ortaya çıktı. Söz ve bestesi ünlü isme ait olan şarkının vefatının ardından ortaya çıkması sevenlerini derinden yaraladı. 57 yaşında hayata veda eden ünlü ismin cenazesi geçtiğimiz hafta Karacaahmet mezarlığında defnedilmişti. Kemik iliği kanseri sebebiyle hayata veda eden ünlü ismin bu ani vefatı pek çok sevenini ve ünlü ismi derinden sarsmıştı. Hüner Coşkuner’le çalışan orkestra şefi Onur Özelçağlayan şarkıcının piyasaya çıkmamış bir şarkısı olduğunu belirterek istenildiği takdirde bunun ailesi tarafından piyasaya çıkarılabileceğini belirtti.

Çalışmalarını Ertelemişti!

Geçtiğimiz hafta hayata veda eden ünlü şarkıcı Hüner Coşkuner rahatsızlığı sebebiyle çalışmalarını bir süre ertelemek durumunda kalmıştı. Coşkuner’in bir single’ın çıkarma çalışması olduğundan bahseden Onur Özelçağlayan şarkıcıyla son görüşmelerinden bahsetti. Özelçağlayan “bir gün beni aradı. Sağlık sorunlarım var. Biraz erteleyebilir miyiz diye sordu. Tamam dedim. Aradan bir iki ay geçti, aradım. Başlayalım mı diye sordum. Hastane işlerim bitmedi dedi. Çalışmaya Ocak 2020’de başlamıştık. Aradan bir 10 ay geçti. Biz çalışmaya başladığımızda sıkıntısı yoktu” ifadelerini kullandı. Hüner Coşkuner’in piyasaya çıkaramadığı şarkısından bahseden Özelçağlayan “Hüner Hanım’ın ailesiyle görüşme fırsatım olmadı. İstedikleri zaman şarkıyı alıp hatırasını yaşatma adına çıkartabilirler” ifadelerini kullandı. Özelçağlayan “son kayıtları bu stüdyoda yaptık. Şarkılarını aşkla okurdu. En son şarkısının söz ve bestesi kendisine aitti. O yüzden ayrı bir özeniyordu. Okuma provalarını yapmıştık. Sadece şarkıyı çıkarması kalmıştı” açıklamasını yaptı.

İşte Hüner Coşkuner’in Çıkaramadığı Son Şarkısı!

Hüner Coşkuner’in çok insancıl ve yardımsever biri olduğunu söyleyen Orkestra Şefi onur Özelçağlayan şarkıcının vakıfların yararına para almadan konser verdiğini belirtti. Şarkıcının sözleri ve bestesi kendisine ait olan ve çıkarmaya ne yazık ki ömrünün yetmediği o son şarkının bir kısmı ise şöyle.

Yaşıyorum sanmışım ben senden önce

Yeniden buldum sanki seni görünce

Ne boşmuş dünya malı istemem dünyaları

Hayat ne güzel şey insan sevince

11-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar