Hülya Avşar İdo Tatlıses’in düğününe neden gitmedi?

Hülya Avşar İdo Tatlıses’in düğününe neden gitmedi?
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin düğünü magazin dünyasında konuşulmaya devam ediyor. Hülya Avşar İdo Tatlıses’in düğününe neden gitmedi? sorusuna Tatlıses'ten cevap geldi.

Magazin dünyasının en çok konuşulan düğünlerinden biri de İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin düğünü oldu. Ünlü çift geçen haftalarada görkemli bir düğün töreniyle evlendi. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu olan İdo Tatlıses uzun süredir birlikte olduğu Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturdu. Ünlü yağmurunun yaşandığı geceye katılanlar kadar katılmayanlar da konuşuldu. İbrahim Tatlıses'le birçok filmde yer alan Hülya Avşar ve ünlü şarkıcı Gülben Ergen düğüne katılmayan ünlülerdendi. Magazin gündeminde Hülya Avşar'ın düğüne katılmasının nedeninin Derya Tuna'nın istememesi olduğu iddia edildi. Dikkat çeken iddialara İbrahim Tatlıses cevap verdi.

Hülya Avşar'ı Derya Tuna mı istemedi?

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli düğünün yankıları devam ediyor. Yasemin Şefkatli'nin giydiği gelinlikler, takılar ve davetlilerle ilgili detay haberler magazin gündeminde konuşulanlar arasında. Düğün töreninden gelen fotoğraflar da bir o kadar ilgi çekiyor. Öte yandan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin düğününe katılmayan Hülya Avşar'ın neden katılmadığı ise merak edilenler arasındaydı. Hülya Avşar'ın düğüne katılmaması Derya Tuna'ya bağlandı ve bu iddia çerçevesinde haberler yapıldı. İbrahim Tatlıses çok merak edilen nedeni açıkladı. Hülya Avşar'ın yardımcısının koronavirüse yakalandığını söyleyen İbrahim Tatlıses Avşar'ın da bu nedenle karantina da olduğu için gelmediğini belirtti.

Gülben Ergen de İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli düğününe katılmamıştı

Ortaya atılan iddiaları reddeden İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Gazete haberlerini de fotoğraf olarak paylaşan Tatlıses, "Yazılan ve çizilenlerle hiç alakası yok Hülya hanımın yardımcısı korona olmuştu gelmim dedi çünkü benim yardımcım olduğu için benide karantinaya aldılar yoksa gelmez miyim misafirleri Riske atmamak için gelemiyorum Gülben hanıma gelince oda ayağını incitmişti olay bundan ibarettir yok Derya hanım istememişte fanda filan konu budur ARKADAŞLAR.!!" ifadelerine yer verdi. Ortaya atılan iddiaları reddeden Tatlıses sosyal medya hesabıdan konuya açıklık getirdi.

17-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar