Alparslan Büyük Selçuklu Dizisine Yeni Bir Oyuncu Katıldı

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisine Yeni Bir Oyuncu Katıldı
TRT 1 ekranlarında yakında ekranlara gelecek olan ve seyircinin büyük merakla beklediği Alparslan Büyük Selçuklu Dizisine başarılı oyuncu Esra Kızıldoğan Dahil oldu

Akli Film tarafından TRT 1 için hazırlıkları ve çekimleri süren ve yayınlanan fragmanlarıyla büyük bir merak uyandıran ve seyircinin başlamasını sabırsızlıkla beklediği Alparslan Büyük Selçuklu’ya yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Çekimleri halen devam eden ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelecek. Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in yer aldığı bir dönem dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu’nun oyuncu kadrosuna başarılı sinema ve dizi oyuncusu Esra Kızıldoğan dahil oldu. Çekimleri devam eden dizi geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’nun devam dizisi olarak biliniyor. Dizide rol alacak olan Esra Kızıldoğan’ın hangi karaktere hayat vereceği ise bilinmiyor.

Birbirinden Ünlü İsimlerin Yer Aldı Kadroya Bir Ünlü Daha

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve Akli Film tarafından çekimleri devam eden dönem dizsi Alparslan Büyük Selçuklu’nun birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna bir ünlü isim daha katıldı. Oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Mim Kemal Öke, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Batın Uçan, Korel Cezayirli, Gizem Karaca, Esila Umut, Yurdaer Okur ve Ayşegül Ünsal gibi usta isimlerin yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinin kadrosuna usta oyuncu Esra Kızıldoğan’da dahil oldu. Çekimleri devam eden dizinin yakında ekrana gelmesi bekleniyor. Özellikle yayınlanan fragmanlarıyla büyük beğeni toplayan dizi şimdiden büyük bir kitle edinmiş durumda.

Esra Kızıldoğan Kimdir?

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan ve Uyanış Büyük Selçuklu adlı diziyle el sıkışan başarılı oyuncu Esra Kızıldoğan 2 Aralık 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan başarılı oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Sefirin Kızı

·         Kronoloji

·         Bozkır

·         Sevda’nın Bahçesi

·         Masum

·         Bir Deli Sevda

·         Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku

·         Ah Neriman

·         Uzaylı Zekiye

·         Arka Sokaklar

·         Bu Kalp Seni Unutur mu

·         Beyaz Gelincik

16-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar