Ödül töreninde skandal! Azra Akın ‘kandırıldık’ dedi

Ödül töreninde skandal! Azra Akın ‘kandırıldık’ dedi
Azra Akın ve Mustafa Üstündağ'ın katıldığı ödül töreninde akıllara durgunluk veren bir durum yaşandı. Azra Akın, "İnandık, kandırıldık, çok üzgünüm" dedi.

Antalya Altın Portakal Ödülleri töreninde yaşanan Tamer Kadağlı ile Nihal Yalçın krizinden sonra bir ödül törenin de daha skandal bir olay yaşandı. Azra Akın ve Mustafa Üstündağ'ın yer aldığı ödül törenindeki bağışlar yerlerine ulaştırılmadı. Azra Akın kandırıldıklarını söyledi ve çok üzgün olduğunu belirtti. Mustafa Üstündağ da olanlara çok üzüldüğünü dile getirdi. Sabah gazetesinde yer alan habere göre bir yardım kampanyasına ev sahipliği yapan ödül töreni skandala dönüştü. Katılımcıların bağışları derneğe ulaşmadı ve töreni düzenleyenler ortadan kayboldu.

Ödül töreninde Azra Akın ve Mustafa Üstündağ'a şok

Ünlü manken Azra Akın 'Umudum Olur Musun?' Derneği'nin yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. Gençlerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla kurulan derneğe katkı sağlayacaklarını bildiren Mood Ödül Töreni yetkilileri verdikleri sözü tutmadı. Azra Akın'ın da sahnede olduğu 8. Mood Ödül Töreni'ne çok sayıda ünlü bağışçı olarak katıldı. Eserlerini 'Umudum Olur Musun?' derneğine katkı amacıyla hediye eden ünlü isimler dolandırıldı. Ödül töreninde bu eserlerin satışları yapıldı fakat Mood yetkilileri alınan paraları derneğe ulaştırmadı.

Arzum Onan'ın eseri 100 bin liraya satılmıştı

8. Mood Ödül Töreni 21 Eylül'de yapılmıştı. Geceye dernek başkanı olarak Azra Akın ve destek amacıyla Mustafa Üstündağ ve birçok ünlü isim katılmıştı. Ödül töreninde Arzum Onan'ın bir eseri 100 bin liraya, Nurgül Yeşilçay tarafından yapılan bir remin de 50 bin liraya satıldığı öğrenilmişti. Gençlerin eğitimine bağışlanacağı için birçok kişi ödül törenine bağışçı olarak katıldı. Fakat Mood yetkilileri ödül gecesinin ardından ortadan kayboldu. Yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu belirten Azra Akın, "İnandık, kandırıldık, çok üzgünüm" dedi. Mustafa Üstündağ ise geceye destek amacıyla katıldığını ve çok üzgün olduğunu söyledi. Ünlülerin akın ettiği ve büyük bir organizasyonla hazırlanan tören magazin gündeminde de yer bulmuştu. Törenin ardından yaşananlar ve organizasyon sahiplerinin sözlerini tutmaması büyük bir skandal olarak yorumlanıyor.

17-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar