Hülya Avşar, Kerem Alışık ve Büşra Pekin'den yepyeni bir yarışma!

Hülya Avşar, Kerem Alışık ve Büşra Pekin'den yepyeni bir yarışma!
Hülya Avşar, Kerem Alışık ve Büşra Pekin'i bir araya getiren yepyeni bir yarışma programı başlıyor. Hülya Avşar'ın yeni programının adı ne?

Televizyon ve film dünyasına bir çok başarılı isimi kazandıran Hülya Avşar, yeni yıldızlarını aramak için düğmeye bastı. Uzun bir sürenin ardından ekranlara çıkacak olan Hülya Avşar, yepyeni bir yarışma programına imza atıyor. Hülya Avşar'ın yeni programının adı ne? Hülya Avşar, Kerem Alışık ve Büşra Pekin'i bir araya getiren program ne üzerine olacak?

'Yıldız De Bana' Başlıyor!

Bir süredir ekranlarda görünmeyen Hülya Avşar, 'Yıldız De Bana' adlı yarışma programı ile ekranlara geri dönüyor. Jüri koltuğunda oturan Hülya Avşar'a Kerem Alışık ve Büşra Pekin de eşlik edecek. Türkiye'nin tanınan isimlerinden olan Hülya Avşar, bu zamana kadar bir çok isimin yıldızının parlamasında büyük rol oynamıştır. Bunların başında İrem Derici ve Hande Yener geliyor. Yıldız avcısı olarak da hitap edilen Hülya Avşar, bu yeni program ile televizyon dünyasına yepyeni ve genç oyuncular kazandırmayı hedefliyor. Peki üç başarılı isimin bir araya geldiği bu yarışma programının formatı ne olacak? Hülya Avşar, Kerem Alışık ve Büşra Pekin'in yeni yarışma programı 'Yıldız De Bana' ne zaman başlayacak? 'Yıldız De Bana' programı hangi kanalda yayınlanacak?

'Yıldız De Bana' ne zaman başlayacak?

Pastel Film imzalı yeni yarışma programı 'Yıldız De Bana', Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Her yeni bölümü canlı olarak izleyicinin karşısına çıkacak olan programın oyuncu koçluğunu Hamdi Alkan üstleniyor. Hamdi Alkan'ın koçluğunu yaptığı programın ilk jürisi televizyon dünyasına bir çok isimi kazandırmış olan Hülya Avşar olacak. Jüri koltuğuna ilk olarak oturan Hülya Avşar'a, Kerem Alışık ve Büşra Pekin'de eşlik edecek. Hamdi Alkan yarışmacıların oynayacakları metinlerle ilgilenecek ve onları jüri üyelerine karşı savunacak. 

Merakla beklenen “Yıldız De Bana” yarışma programı her hafta canlı olarak ekranlara gelecek. Hazırlıkları hali hazırda devam eden yarışmanın elemeleri Türkiye'nin tam  7 ilde başlayacak. 

Hülya Avşar, en son Fox Tv ekranlarına bomba gibi düşen 'Masumiyet' dizisinde rol almıştı. Avşar kızı Masumiyet dizisinde canlandırdığı karakter ile çok sevilmişti. Fakat Fox Tv, Masumiyet adlı dizisini reytinglerde gösterdiği büyük başarıya rağmen final kararı alıp, diziye son vermişti.

29-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar