Hülya Avşar yıllar sonra yeniden jüri koltuğunda

Hülya Avşar yıllar sonra yeniden jüri koltuğunda
Yılların yıpratamadığı ünlü yüzlerden olan ve bugüne kadar birçok sektörde adından söz ettiren ünlü isim Hülya Avşar Yıldız de Bana programının jüri koltuğunda yer alıyor.

Şu sıralar televizyon sektörünün merakla beklediği ve en az seyirci kadar ilgi duyduğu yeni yapımlardan biri olan Yıldız de Bana çok yakında kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Prime time kuşağının tamamen dizilere terk edildiği bu günlerde yeni bir programın prime time kuşağında yer alacak olması ve sonuçları merakla beklenmeye başlandı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı ve jüri koltuğunda oturduğu Yıldız de Bana yarışmasının en son olarak sunucusu belli olmuştu. Ünlü oyuncu Tansel Öngel’in sunuculuğunu üstlendiği yarışmada jüri üyeleri arasında yer alan ünlü isim Hülya Avşar ise yıllar sonra yeniden bir programın jüri koltuğuna oturacak. Türkiye dizi ve film sektörüne yeni yüz ve isimlerin kazandırılması gibi iddialı bir konuyla seyirci karşısına çıkacak yarışmanın ilk yayınlanan tanıtımı da büyük merak uyandırdı ve beğenildi.

Hülya Avşar Yeniden Jüri Koltuğunda

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden olan ve on parmağında on marifet Hülya Avşar jüri üyesi olarak yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğu, spor alanındaki başarıları, yayıncılığı ve markaların reklam yüzü olmasıyla tanınan ünlü isim yeni başlayacak Yıldız de Bana programında ise jüri koltuğunda yer alacak. Ünlü isim yakında başlayacak programla ilgili yaptığı açıklamada “başvurular çok yoğun. Heyecanlıyım, mutluyum. İçinde her türlü duyguyu barındıran ama özünde yüzümüzü güldüren, eğiten ve sonunda emeklerin karşılığı olan muhteşem bir program. Binlerce gencin geleceğini belirleyeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. Daha önce de birçok kez başka başka yarışmalarda jüri koltuğuna oturan ünlü ismin bu yarışma için ayrı bir heyecan duyduğu öğrenildi.

Yıldız de Bana jüri üyeleri kimler?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve televizyon sektörüne yeni bir soluk getirmesi beklenen Yıldız de Bana yarışmasının son hazırlıkları yapılıyor. Dizi ve sinema sektörüne yeni yüzlerin kazandırılmasını amaçlayan yarışmanın jüri üyeleri birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Genel yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın üstlendiği ve sunuculuğunu Tansel Öngel’in yaptığı yarışmanın jüri üyelerini ise Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz yapacak. 9 erkek ve 9 kadından oluşacak yarışmacı adayları en iyi olabilmek için ellerinden geleni yapacak. Program çok yakında ekranlara geliyor.

27-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar