Hülya Avşar'a belediye başkanlığı mı teklif edildi?

Hülya Avşar'a belediye başkanlığı mı teklif edildi?
Ünlü isim Hülya Avşar'la ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Hülya Avşar'a belediye başkanlığı mı teklif edildi? Hülya Avşar bu teklife ne cevap verdi?

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Hülya Avşar'la Ak Parti tarafından bir görüşme gerçekleştiği ve belediye başkanlığı adaylığı teklif edildiği iddia edildi. Ortaya atılan iddia gün boyunca günün en çok konuşulanları arasındaydı. Sosyal medya platformu twitterda da Hülya Avşar etiketi gün boyunca gündem listesinde yer aldı. Çok konuşulan iddianın sahibi ise Milliyet gazetesinden Ali Eyüpoğlu idi. Eyüpoğlu, "Hülya Avşar'a Ayvalık Belediye Başkanlığı Teklifi" başlıklı yazısında bu iddiayı gündeme getirdi.

Hülya Avşar'a Ayvalık belediye başkanlığı teklifi

Ünlü oyuncu Hülya Avşar'la ilgili Ayvalık Belediye Başkanı adayı olma teklifi gündemi sarstı. Ali Eyüpoğlu gazetesindeki köşesine bu konuyu taşıdı. Hülya Avşar'la da görüşen Eyüpoğlu öğrendiği bilgileri kamuoyuyla paylaştı. İddiaya göre, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başkan Danışmanı Cengiz Zeybek, Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin ve Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay Balıkesir'de Hülya Avşar'la görüştü. Ak Parti tarafından yönetilen Balıkesir'de Avşar'a Ayvalık ilçesi için belediye başkanlığı teklifi yapıldı.

Hülya Avşar o toplantıda ne konuştu?

Konuyu Hülya Avşar'a soran Ali Eyüpoğlu şunları yazdı; "Bu bilgiler ışığında her sene olduğu gibi bu yıl da Ayvalık’taki yazlığında tatil yapan Avşar’ı arayıp, aldığım bilgiyi paylaştım. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a Ayvalık’ta gördüğü bazı sorunları iletmek için gittiğini söyledi. Avşar, AK Parti’den ilk yerel seçimlerde Ayvalık Belediye Başkanlığı adaylığı için teklif alıp almadığını ve ne cevap verdiğini sordum."

Ayvalık seçmeni, Avşar’ı belediye başkanı seçecek mi?

Hülya Avşar'ın cevabını siyasete sıcakbaktığı şeklinde yorumlayan Eyüpoğlu yazısına şöyle devam etti; "Avşar Kızı’nın şu yanıtı, şimdiden siyasete hazırlık yaptığının kanıtı gibiydi; Yerel seçimlere daha çok var, bekleyip göreceğiz. Bakalım daha şimdiden Balıkesir’de AK Partililerin konuştuğu gibi Hülya Avşar, belediye başkanlığına aday gösterilecek mi? Ayvalık seçmeni, Avşar’ı belediye başkanı seçecek mi?" Hülya Avşar Ayvalık'ta bulunan yazlığında tatil yapıyor…

15-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar