Oyuncu Uğur Uzunel İsyan Etti

Oyuncu Uğur Uzunel İsyan Etti
Merve Dizdar ile arasında bir ilişkisi olduğu iddiaları karşısında başarılı oyuncu Uğur Uzunel isyan etti. Uğur Uzunel yeter artık ayıp ifadelerini kullandı.

Ünlüler dünyasında sık sık yaşanılan olaylardan biridir ünlülerin yakın arkadaşlarıyla aşk yaşadıkları iddiaları. Bu kimi zaman o kadar can sıkıcı oluyor taraflar artık yeter demek zorunda kalınıyor. Halen TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği dizi olan Masumlar Apartmanı’nda rol arkadaşı olan Merve Dizdar ile Uğur Uzunel’in durumu da tam olarak bu. 2018 yılında sahne arkadaşı Gürhan Altundaşar ile evlenen genç ve güzel oyuncu Merve Dizdar bundan bir süre önce eşiyle boşanma kararı almışlardı. Bu durum bir anda magazin basının da Merve Dizdar ile Uğur Uzunel arasında bir ilişki olduğu ve ayrılığın da bu sebeple olduğu söylentilerinin çıkmasına sebep olmuştu. Taraflar birkaç sefer böyle bir durumun olmadığını söyleseler de iddialar durmadı. Ve en sonunda başarılı oyuncu Uğur Uzunel isyan etti.

Uzunel İsyan Etti

Masumlar Apartmanı’nda rol alan başarılı oyuncu Uğur Uzunel ile rol arkadaşı Merve Dizdar arasında yaşanıldığı iddia edilen aşk dedikoduları karşısında Uğur Uzunel isyan etti. Çıkan iddiaları yalanlayan başarılı oyuncu katıldığı bir ödül töreninde konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Uğur Uzunel “Merve sevdiğim bir arkadaşım. Bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor. Yok öyle bir şey, biz iyi anlaşıyoruz. Böyle konuşmak da ayıp bence. Merve’nin durumu ne bilmiyorum. Bu konuları konuşmaya değmez bence, benle alakalı değil. Hadsizlik etmek istemem” ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncu çıkan haberlerden çok rahatsız olduğunu da ayrıca ekledi.

Merve Dizdar: Ayrıldığımız Doğru

Başarılı oyuncu Merve Dizdar’da konuyla ilgili daha önce bir açıklama yapmış ve bu iddiaları yalanlamıştı. Başarılı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “magazin bilmiyorum, anlamamda. Bu olaylar nasıl çıktı onu da bilmiyorum. Gürhan’la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldığımız doğru. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle rica ederim. Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık. Yasak aşk yaşamadık kimseyle. Sadece bitti. Rica ediyorum” ifadelerini kullanmıştı. İkilinin tüm bu yalanlamalarına rağmen magazin basını ve sosyal medyada çıkan iddialar ise bir türlü bitmiyor. Bakalım bu iddialar nereye varacak ve ne zaman sonlanacak.

15-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar